2777
2789

هرچی میخوام اخلاقم و خوب کنم نمیذاره بخدا

هی میگم بذار خوب رفتار کنم سیاست داشته باشم یهوووو گوه میزنه

نشستم دارم با آرامش کتلبمو میخونم پیشش بعد اومده بغل گوشم هندونه میخوره بعد خوردن عادی نهههه ، هورت میکشه هندونه رو

بخدا نمیدونم بگم چجوری ولی از فاصله با هندونه میگه هوووولللش تا ببرش تو دهنش و بعدم با با اب و تاب و مزه قورتش میده و تو دهنش و پر میکنه 

صدای قورت دادنش از گلوش میاد💔💔 انگار یه کیسه آب و از بالا پرت میکنی تو معدش میپکه 

دقبقا همون صدا

بعدم که قورت میده میگه ااععهههههه

کصافت لجن نزنم تو دهنش

شیطونه میگه بیخیال عشوه زنانگی و سیاست و مهربونی ، پاشو کمربند بیاد با کمربند بزنش

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حال مارو هم بد کردی 😂😂

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

کتک لازمه

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

منم متنفرم یکی با سر و صدا چیزی بخوره

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

اسی منم دلم هندونه خواست که دقیقا همینطوری که تعریف کردی بخورم,😋

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷