2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم طبیعیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 39 پست
گروه زدیم تو تلگرام با بچه های کلاس و ای دیشو دارم......راستش میخوام صبر کنم ببینم کی حلقه ازدواج می ...

برو بهش شخصا در کمال ادب و احترام روز دخترو تبریک بگو ببین جوابش چجوریه بحث و باز میکنه یانه 

دیگه خودت متوجه میشی دیگه.

اگه جوابش گرم بود یه کادویی چیزی ببر برای روز دختر 

اگه سرد بود که یعنی مزه دهنش نیستی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

برو بهش شخصا در کمال ادب و احترام روز دخترو تبریک بگو ببین جوابش چجوریه بحث و باز میکنه یانه دیگه خو ...

روز دختر کیه؟؟؟؟ عکس اول پروفایلش لب دریاس با یک دسته گل تو دستش که داره دریا رو نگاه میکنه....اون دسته گله احتمالا اکسش یا عشقش براش خریده......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روز دختر کیه؟؟؟؟ عکس اول پروفایلش لب دریاس با یک دسته گل تو دستش که داره دریا رو نگاه میکنه....اون د ...

همین امروزه یعنی الان روز دختره.

منم عکس پروفایلم با گله ولی نه اکسی داده نه شوهرم خریده مال دوستم بود باهاش عکس گرفتم 😂😂😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

همین امروزه یعنی الان روز دختره.منم عکس پروفایلم با گله ولی نه اکسی داده نه شوهرم خریده مال دوستم بو ...

بنظرتون بهتر نیست بزارم مطمئن شدم  که کل کلاسام تموم شد و دیگه قرار نیست ببینمش بهش پیام بدم؟؟؟؟ یا مثلا دو سال صبر کنم اگه کسی نگرفتتش یا اتفاق خاصی نیوفتاد تو زندگیش بهش پیام بدم که قشنگ از مجردی خسته شده باشه😂

همین امروزه یعنی الان روز دختره.منم عکس پروفایلم با گله ولی نه اکسی داده نه شوهرم خریده مال دوستم بو ...

دست گلش گعمولی نیست ازیناییه که دادمادا برای خواستگاری اینا میخرن

بنظرتون بهتر نیست بزارم مطمئن شدم که کل کلاسام تموم شد و دیگه قرار نیست ببینمش بهش پیام بدم؟؟؟؟ یا ...

میخوای اصلا ول کن بذار ازدواج کنه طلاق بگیره بعدش انشالله با بچه اماده برو بگیرش

میخوای اصلا ول کن بذار ازدواج کنه طلاق بگیره بعدش انشالله با بچه اماده برو بگیرش

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂واییی خیلی عالی بود کلی خندیدم........

واقعا اگه پسری تو زندگیش باشه میوفته تو کار مقایسه و رقابت و این داستانا رقیب عشقی .....واقعا ادم رقابتی نیستم......

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂واییی خیلی عالی بود کلی خندیدم........واقعا اگه پسری تو زندگیش باشه میوف ...

خیلی پسر خوبی هستی😁آفرین برادر آفرین 

شما تقریبا یکی دو سال از من بزرگتری و بچه ۴ ۵ ساله دارین.........به قول خودمونیا مرد روزای سختین واقعا

شما تقریبا یکی دو سال از من بزرگتری و بچه ۴ ۵ ساله دارین.........به قول خودمونیا مرد روزای سختین واق ...

من دخترم ایکیو

نوشتی من و فرزندانم اخههههه😂😂😂

یک عدد مادر هستم من