2777
2789

۱۷ سالمه تو سه ماه و نیم ۱۶ کیلو وزن کم کردم

به شدت بی اشتهام معده درد دارم قفسه سینم درد میگیره یبوست هم دارم

رفتم دکتر آزمایش خون و ادرار و مدفوع سه نوبته و سونو و آزمایش هلیکوباکتر دادم سالم بودم

ولی بازم امکانش هست که همه اینا سالم باشه و سرطان داشته باشم چون سرطان معده ربطی به آزمایش خون نداره

شنبه قرار بود برم آندوسکوپی سرما خوردم نتونستم

میخوام هفته بعد برم من صد در صد مطمئنم سرطانه با این کاهش وزن و بی اشتهایی که دارم فقط لطفا دعا کنین پیشرفته نشده باشه که بشه شیمی درمانی کرد💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

شما فکر کن ۱۶ کیلووووووووووو خیلیه

خب معلومه دیگه این کاهش وزن چیزی نیست جز سرطان😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حتی اگه یه روز کامل هیچی نخورم بازم گشنم نمیشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤐🤐🤐🤐😐باهمون آزمایش خون و مدفوع و..مشخص میشه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

انشاالله که چیز مهمی نیست 

حالا برو سریع  آندوسکوپی ببین چیه

این کاربری سال ۱۴۰۳ برا خواهرم بود. علت متفاوت بودن تاپیک های این کاربری همینه❤️هی نگید تو که اینجوری میگی پس چرا چنین تاپیکی زدی قبلا 

گیرم اصلا سرطان معده داری 

این همه آدم گرفتن و خوب شدن خدایی نکرده مرگ که نیست 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری خودت ضربه میبینی (البته ازدواج بکنید ازدواج خوب و قشنگ با انتخاب درست)