2777
2789
عنوان

جاری دهه نودی باشه😂

936 بازدید | 30 پست

متولد ۹۰😑

کلاس هفتمه😑

کل فامیل میدونن😑

برادرشوهرم میگفت دوساله دوستیم😑

دختره به برادرشوهرم گفته من کلی خواستگار دارم امکانش هست پدر مادرم شوهرم بدن😑

برادرشوهرم برا اینکه از دست نده مادرشوهرمو فرستاده واسش شال سفید بردن مثلا به عنوان نشون😑

برادرشوهرمم متولد ۸۲😑

قراره دو سه سال صبر کنن بعد عقد کنن

من خودم ۱۴ سالم بود فهمیدم زناشویی چیه😑هنوزم که متاهلم به جان مامانم کارتون نگاه میکنم🤠

میدونم دارکه خیلی هم زیاد

بنظرتون خوشبخت میشن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

هیجانات نوجوانی رو به حساب ازدواج گذاشتن؟؟!!

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

از کلاس ۵ ام باهاش دوست بوده دختره؟

فقط متاسفم واسه همچین خانواده هایی با این تربیتشون

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

چی بگیم انشالله خوشبخت بشن

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

دیگه عقلشون رسیده میخوان دیگه 

چشم و گوششون باز شده نمیشه کاری کرد 

انشالله خوشبخت شن 

با اینکه مخالف شدیدم با کودک همسری 

خواهرشوهرم متولد ۸۶ براش همش خواستگار میاد من و شوهرم مخالفت میکنیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂