2777
2789

من به یه عطاری گفته بودم یه روغن درمانی بیاره خیلی احتیاج داشتم خودمم بخاطرش درد داشتم قبل عید گفت دارم ولی سفارش بقیست بعد عید خودم زنگ میزنم چون مغازه دور بود دیگه من نرفتم شمارشم نداشتم پیگیر نشدم ولی اون خودش اکثر سفارش هارو پیگیر میشه الان فهمیدم تقریبا ۲۰ روزه اون روغنو بدستش رسیده داده به یکی دیگه الان برم ازش خرید کنم؟  عطاری های دیک هم تا حالا نخردیم ازشون ولی اونام میتونم سفارش بدم اما نمیدونم مثل این اصله یا نه خیلی بدم اومد ازش آخه من اون روغن رو خیلی نیاز دارم اگه زودتر بدستم میریسید دردم کمتر بود الان ولی اون بی‌توجهی کرد البته میگم شاید سهوی بوده 

میدونم سوال عجیبیه لطفا روغن یا بیماری زو نپرسید خواهش میکنم 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

خب اون وقتی شماره ای ازش نداشتی چه جوری مبخواست خبر بده که فلان روغن رو دارم بیا بخر یریع 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خب تو مشتری هستی بایدپیگیری میکردی نه اون

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اون وقتی شماره ای ازش نداشتی چه جوری مبخواست خبر بده که فلان روغن رو دارم بیا بخر یریع

شمارمو داده بودم بهش تو دفترش نوشته ولی من مالو اونو نداشتم

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

شما خودت پیگیری نکردی عزیزم 

منم مغازه دارم خیلی از مشتریا شمارشونو گم میکنم یا سرم شلوغه یادم میره بهشون پیام بدم، کسی که بخواد کارت یا شمارمو میگیره دوباره سوال میکنه

چون شما کارت گیره خودت باید پیگیری میکردی 

شمارمو داده بودم بهش تو دفترش نوشته ولی من مالو اونو نداشتم

اوخوم. اگر اسم عطاریشو میدونی بزن تو نشان شاید باشه و تماس بگیر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خب تو مشتری هستی بایدپیگیری میکردی نه اون

یذره عجیبیه موضوع

آخه من زنگ میزدم حضوری هم رفتم دو سه بار گفت نیا خودم زنگ میزنم حتمی گفت زنگ میزنم منم خجالت کشیدم برم دیکه شمارشم گم کردم گفتم خودش میزنگه