2777
2789

سلام با شوهرم دادگاهی داریم قرار هست جدا بشم اون راضی نمیشه میگه طلاقت نمیدم‌ امروز صبح تصمیم گرفتم برم با خودش مذاکره بوتیک لباس زنونه داره رفتم اونجا نبود دختر داییش باش رابطه داره چند بار آوردش فروشندگی من فهمیدم بیرونش کرده الان که ۱۱ روزه قهرم خودشم درگیر پاسگاه و کارای وکیله اینو برده گذاشته اونجا با یه دختر دیگه منو دید خشکش زد نشستم رو صندلی گفتم زنگ بزن بیاد اونم هی با گوشیش ور رفت و به دروغ گفت خاموشه منم چون نمی‌خواستم شمارمو بدونه شوهرم از اون یکی شاگردش خواستم گوشیشو بده بم اونم تو رودروایسی داد زنگ زدم جواب داد و اومد بعد یه مدت دیگه رفتیم تو ماشین حرف زدیم قراره فردا صبح بریم محضر برا توافق دیگه خواست برسونم قبول نکردم برام اسنپ گرفت برگشتم اینستامو باز کردم دختر داییشو فالو ندارم رفته پیجمو پیدا کرده ده تا پیام داده التماس که تورو به کی قسم طلاق بگیر برنگرد من و پوریا همو دوست داریم قراره ازدواج کنیم چند شبه با همیم و از این حرفهای بی‌شرمانه  ...خیلی کلافه ام دیگه قرار بوده بعد از ظهر زنگ بزنه راجع به فردا سیم کارت قدیمیمو انداختم  باز عصبی شدم زنگ میزنه رد میزنم  چکار کنم با این کثافت پشیمون شدم باز پیام داده چتشده؟ 😭😭😭

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

مهریتو بگیر برو بشین خونت..رسواش کن

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از پیامای دختره شات بگیر اسم‌پیجشم باشه استوری بزار بنویس خونه خراب کن رو بشناسید

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مهریتو بگیر برو بشین خونت..رسواش کن

مهریمو نمیتونم سه تا پرونده از خانوادم داره قرار گذاشتیم ببخشم اونم رضایت بده به پرونده ها ولی برم سر زندگیم 

خب مگهه نمیخوای طلاق بگیری؟جواب بده حرفاتونو بزنید طلاقتونو بگیرید

به دختر داییه هرزشم فکر نکن اون لیاقتش در همون حده که زیر خواب مردای متاهل بشه و به زناشون التماس کنه طلاق بگیرن شاید کسی راضی شد خودشو گرفت

اگه مرد زندگی نیست واست داری اذیت میشی جدا شو دیگه حالا اون بخوهد ازدواج کنه نکنه برات مهم نباشه

طلاق نمی‌ده از خانوادمم پرونده زد و خورد داره 

مهریمو نمیتونم سه تا پرونده از خانوادم داره قرار گذاشتیم ببخشم اونم رضایت بده به پرونده ها ولی برم س ...

پس برا چی برمیگردی وقتی مهرتو بخشیدی؟ ...اون مرد دست دوم شده لیاقتو داره بنظرت؟

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....