2777
2789
عنوان

خودکشی بخاطره بیماریم

483 بازدید | 24 پست

من دچار اختلالات اوتیسم و خیلی باهوش و کاری هستم خیلی ولی چون نمیتونم خوب ارتباط چشمی برقرار کنم و کم حرفم و هنگام صبحت تو جاهای غریبه دچار ترس و اضطراب میشم و سرصدا اذیتم عصبیم میکنه 

تو دوران دبیرستان هیچ معلمی این قضیه رو درک نکرد منو همش میبردن پرسش کنفرانس خیلی اذیت میشدم از طرفی بچها تمسخر وسواستفاده میکردن  بخاطر این موضوع منم چندبار دست به خودکشی زدم و الانم گاهی برای اینکه هربار دعوت میشم به مصاحبه ولی نمیتونم برم به سرم میزنه ک بمیرم آخه چیجوری حالا نمیشد یه بیماری دیگه داشتم

لطفا راهکار ندید اوتیسم درمان نداره گفتاردرمانی مال دوران کودکی بود تو اون دوران هم از طرف خانواده کتک و فحش تحقیر نصیبم شد و آسیب مغز شدید ترشد

به کارای هنری علاقه نداری،یا مثلا آنلاین شاپ

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان اینقد شغل زیاد شده که تو خونه کار میکنن راحت پشت سیستم 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

فقط میتونم بگم خودکشی راهش نیست

بمیری که چی بشه؟

بمیری کسی نمیگه آخی گناه داشت

آنلاین شاپ بزن

از این به بعد هم کسی خاست مسخره کنه تو روش وایسا

مصاحبه هم برو حتی اگر بدونی قراره بخاطر اوتیسمت ردت کنن

فقط برو

آبجی قشنگم🤍

برات آرزوی صبر و تحمل و بهترینا رو دارم

و واقعاً نمیدونم چی بگم عزیزم🥲🦋🫂 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

یاد فیلم دکتر معجزه گر افتادم 

اونم مثل شما بود ولی خیلی موفق بود

مطمئنم شمام اگه تلاش کنی حداقل یکمی میتونی کنترلش کنی میدونم سخته ولی...❤️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️.                                  - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️‍🔥.                             عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️‍🔥