2777
2789
عنوان

بچم افتاد توی توالت

1705 بازدید | 71 پست

۵ سالشه دخترم خیلی لجبازه 

همش میگه بذار خودم تنها برم دستشویی 

منم چندبار یواشکی نگاش کردم دیدم اکی بود 

وقتی پی پی میکرد صدا میکرد میرفتم میشستم اما الان داشتم دستای بچه کوچیکمو میشستم دیدم این بزرگه پاش سر خورده افتاده توی سنگ توالت 

کلی دعواش کردم همه جاشو شستم ولی بازم دل چرکی ام چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اسید بشور 

بیخیال دیگه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

واسه پسرمنم پیش اومده .۳سالش ایناکه بود 

الان ناراحتم که دعواش کردم چون هنوزیادش مونده .هنوزترسی روکه اون روزازافتادن تجربه کرده رویادش نمیره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خیلییی تجربه بدیه ولی چاره چیه. ما مادرا باید اینارم تحمل کنیم

ولی گنا داشت، کاش دعوا نمیکردی!( حالا خودمم جای شما بودم دعوا میکردم چون اعصابم ضعیفه) ولی خدایی بچه گناهی نداره، اتفاقیه که افتاده

خیلییی تجربه بدیه ولی چاره چیه. ما مادرا باید اینارم تحمل کنیمولی گنا داشت، کاش دعوا نمیکردی!( حالا ...

یعنی به گوه خوردن افتادم بخدا چیه بچه داری همش نجس بازی و کثیف کاری تمومم نمیشه بخدا خیلی ناشکری میکنم اما وافعا دیگه تحمل اینجور کثافت کاریا رو ندارم من وسواس دارم 

اخی شوخی میکنی😂ببخشید خندم گرفت یاد یه خاطره افتادم😂😂😂لباساشو در بیار خودشم ببر حموم سرتا پا بشو ...

با اب خالی شستم از گردن به پایین 

بنظرت تمیز شده یا ببرم دوباره لیف کنمش