2777
2789
عنوان

دوست پسر کنه و فامیلاش توروخدا کمک

446 بازدید | 39 پست

توروخدا کمکم کنید راه کار بدین دارم دیوونه میشم ۶ ماهه با یه پسری تو رابطم اولش دوسش داشتم الان هیچ حسی بهش ندارم لات و ولگرده تو خیابونا نه کار داره نه پول نه ماشین نه خونه هیچیی حتی سربازی هم نرفته مشروب میخوره

الان واقعا عاشقم شده منو به خانوادش معرفی کرده به خاطر من خیلی کار ها رو گذاشته کنار 

من میخوام این رابطه رو تموم کنم چون نمیخوام آیندم خراب شه من ادم حسود دور و برم زیاد دارم که میخوان زمین خوردنمو ببینن

🔴حالا مشکل اینه که مامانش و خواهرش بهم پیام میدن که پسر ما بدون تو نمیتونه حل کنید مشکلتونو باهم بمونید دست برنمی‌دارند هرچقد میگم تو کتشون نمیره چیکار کنم😭

بگو خانوادم فهمیدن و مخالفن دیگه نمیتونم ادامه بدم..

عاشق چیش شدی آخه دهتر🥴😂

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به پسره پیام بده بنویس: فلانی عزیز من واقعا خیلی بهت اهمیت میدم و تو رو دوست دارم ولی این رابطه نمیتونه ادامه کنه من واقعا به فکر آیندم هستم و نمیخوام زندگیم نابود بشه توسط کسی که نه شغل داره نه سربازی رفته و..... و بعدش بگو من و تو به درد هم دیگه نمیخوریم ارزش تو بیشتر از منه و... یه چندتا ک...شر بگو و یکم خامه مالی کن و بعدش بگو خداحافظ😂😂