2777
2789
عنوان

برنامه نویسی آقای امیر شاه محمدی

424 بازدید | 21 پست

سلام،کاربر های محترم لطفاً اگر کسی همچین تجربه مشابهی داره ممنون میشم نظرشو به اشتراک بزاره.

یه فامیلی داریم برنامه نویسی همین آقا ثبت نام کرده گفته بود قرعه کشی می‌زارم 5نفر برنده میشه بعد 2میلیون هم حدودا پول داد بعد حالا گندش در اومده واس همه فرستاده بود ولی عضو ی گروه شد آموزش ها داخلش بود خاستم ببینم شما همچین پیامی واستون اومد یا شرکت کردید

کاربر آقا هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خوشم از شخصیتش نمیاد 

خودشو خوب جلوه داد ولی من یبار مچشو تو یکی از لایو ها گرفتم ، بلاکم کرد

مخالف حضور افغانستانی ها⚔️❌ (وطـنم ایرانـ❤️🇮🇷 )        درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 🙏🏻

من خوشم از شخصیتش نمیاد خودشو خوب جلوه داد ولی من یبار مچشو تو یکی از لایو ها گرفتم ، بلاکم کرد

خودمم رفتم امتحانش کنم فهمید بلاکم کرد 

ممنونم بابت نظرتون 

کاربر آقا هستم
من خوشم از شخصیتش نمیاد خودشو خوب جلوه داد ولی من یبار مچشو تو یکی از لایو ها گرفتم ، بلاکم کرد

شکایت بخاد بکنه آدم به جایی میرسه بنظرتون ؟؟

کاربر آقا هستم
شکایت بخاد بکنه آدم به جایی میرسه بنظرتون ؟؟

اگه حوصله دوندگی دارین ، حتما شکایت کنید 

من خداروشکر دوره شو تهیه نکردم ، به موقع فهمیدم آدم مرخرفیه و هدفش پوله 

مخالف حضور افغانستانی ها⚔️❌ (وطـنم ایرانـ❤️🇮🇷 )        درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 🙏🏻

اگه حوصله دوندگی دارین ، حتما شکایت کنید من خداروشکر دوره شو تهیه نکردم ، به موقع فهمیدم آدم مرخرفیه ...

ولی مشخصه خیلی سناریو ریخت باورت میشه لایو میذاشت قسم خدا پیر پیغمبر میخورد جان مادرش رو بعد آخرش اینطوری شد 

کاربر آقا هستم
ولی مشخصه خیلی سناریو ریخت باورت میشه لایو میذاشت قسم خدا پیر پیغمبر میخورد جان مادرش رو بعد آخرش ای ...

اره اولش اومد رسم مردونگی رو نشون داد بعد کم کم باباشم پیج زد و تولید محتوا کرد 

بعد شروع کرد اره من تیم دارم با شرکت های خارجی و... 

در حالی که همش دروغ بود 

همونکه خودشو پسر پیغمبر نشون میداد ، تو یکی از لایو ها 

یه دختره رو آورد بالا ، چشماش شده بود ۴ تا ! 

مرت*ی*که هیز ، یه جوری لا*س میزد با دختره 

اره اولش اومد رسم مردونگی رو نشون داد بعد کم کم باباشم پیج زد و تولید محتوا کرد بعد شروع کرد اره من ...

ی برادر هم داره کیوان شاه محمدی اونم می‌دونم مثل خودشه از کلاه برادری که کرد پیج رو بست پست هاشو پاک کرد حتی نیومد استوری بیاره بگه آقا جان این ۵نفر در اومدن حالا با اون پیجی که فاز روانشناسی گرفته بعد چند ماه فعالیتش رو شروع کرده 

کاربر آقا هستم
ی برادر هم داره کیوان شاه محمدی اونم می‌دونم مثل خودشه از کلاه برادری که کرد پیج رو بست پست هاشو پاک ...

از همون اول من حس خوبی بهش نداشتم 

ادعا داشت روانشناسا میان از من مشاوره میگیرن 😏

از همون اول من حس خوبی بهش نداشتم ادعا داشت روانشناسا میان از من مشاوره میگیرن 😏

همین الان ی سرچ بزنید شاه محمدی نی نی سایت برید ببنید چقدر شاکی داره مگ باباشم پیج داره ؟

کاربر آقا هستم