2777
2789
عنوان

فاکتور انتخاب دین

1312 بازدید | 126 پست

تاحالا به این فکر کردید که چه دینی رو انتخاب کنید؟

اصلا کدوم دین درسته و...؟ 

یا اینکه انتخابتون صرفا تقلیدی بوده؟

یعنی از والدین یا جامعه دین رو به ارث بردید؟ 

کسی بوده ذهنش درگیر بشه و بره سراغ تحقیق و مطالعه؟ 

یا بادی به هر جهت هستید و میگید هر چی پیش آید خوش آید؟ 

شده به معنای زندگی فکر کنید؟ 

از کجا آمده ام؟

آمدنم بهر چه بود......؟ 

دوست دارم نظراتتون رو بخونم 🙂

الف❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرقی نداره اسلام اگر رسیده باشه به ما انتخابی نیست در واقع انتخاب دیگه بجز اسلام نیست چون بهترین و کامل ترین و آخرین دینه و هیچ دین دیگری در قیامت برای کسی که اسلام بهش رسیده قابل قبول نیست. 

Türk qızı

من کلی روی هر دینی تحقیق کردم آخرش رسیدم به اینکه هیچ کدوم مثل اسلام همه فلسفه و جهان بینی اش بر اساس احکام و آیات و مستندات نیست 

شما هر باور و اعتقاد اسلامی اگه دلیلش بخواهید بدونید کلی آیه قرآن و حدیث می تونید پشتش پیدا کنید بقیه دین ها اصلا این طوری نیست

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

نی نی یار نمیزاره😭😭😂

ولی خب من با تحقیق و یقین به دینم رسیدم ❤️

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

قبلا دینم به تقلید و تربیت خانواده م بود 

ولی بعدها وفتی یکم خوندم راجع به ادیان دیدم کامل ترین دین رو داریم و خداروشکر کردم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

تو سن ۱۵ تا ۱۹ سال دوست داشتم مسیحی میبودم فکر میکردم اسلام دین سختگیری هست 

الان ک ۳۵ سالمه  ب درک کامل رسیدم  برا م مفهوم شده  علت ها و دلیل های خیلی جیزا  میدونم اسلام بهترین و سالمترین و اسونترین دین هست  ولی   تو  جامعه ما  تو وجود نا تو رفتار ما  اسلامی وجود نداره  ما اسممون مسلمونه  کارامون از بی دین ها بدتره  بلا نصبت همه 💔😑

هیچ دینی بی نقص نیست

من معتقدم افریننده میخواسته مسلمون باشم پس با این دین به دنیا اومدم و عوضش نمیکنم 

کلا تغییر دین به نظرم درست نیست

یه چیز تو تقدیره مثل ملیت

وظیفه ما اینه تو هر جایگاهی که هستیم سعی کنیم بهترین ورژن انسانیت خودمون باشیم تا به کمال برسیم حتی تو اسلام هم قسمت های جنگ و .. رو دوربریزیم و به جاهایی که نشان دهنده محبت و انسانیته توجه کنیم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ