2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه متولد 9️⃣8️⃣ دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترم 113 قد وزنش 26و نیم البته دکتر گفت اضافه وزن داره باید رژیم بگیره موندم چیکار کنم چجوری رژیم ب ...

نوع تغذیشو عوض کن شیرینی و کیک هله و هوله رو حذف کن جاش میوه و نون سبوس دار و غذاهای کم چرب بده برو مشاور تغذیه تو بهداشت هم دارن بهت میگه چی بدی بهش 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
دخترم 113 قد وزنش 26و نیم البته دکتر گفت اضافه وزن داره باید رژیم بگیره موندم چیکار کنم چجوری رژیم ب ...

ماشالله نسبت به قد وزنش زیاده. باید غذاهای چربو چیلی ندی فست و فود تنقلات ندی شام زود بخوره سعی کن بیشتر میوه بخوره 

برام صلوات میفرستین
پسر من تیر ماهیهحدود پسر شماست و به نظر من کاملا نرمال قدش 115 وزنش 18نگران چی هستید

اخه همه از بس میگن وای چقدر کوچولو مونده وای چقدر ریزه به عنوان مادر دلم هررری میریزه قراره فردام ببرمش دکتر غدد 

برام صلوات میفرستین
ماشالله نسبت به قد وزنش زیاده. باید غذاهای چربو چیلی ندی فست و فود تنقلات ندی شام زود بخوره سعی کن ب ...

منم پسرم قدش113شایدم بیشتر نمیدونم وزنش18 ونیم یا19

بعضی وقتا رو 17ونیمم میاد اگه غذا نخوره.

اسی مال خودت چی؟

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

دخترم قدش 123وزنش 30

دکتر گفته باید کم کنه آخه چه جوری ... بستنی نمی‌دم برنج کم میدم نمی‌دونم چیکار کنم