2777
2789
عنوان

پسرم اصلا فرمانبردار نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 29 پست
خداراشکر که پسرتون سالم هست و شیطون الهی که دامادیشو ببینی

انشالله مرسی عزیزم

خداروشکر وافعا 

ولی نمیدونم چرا یسری بچها اینقدرررر حرف مادرشونو گوش میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب نمیشد نیادکجا بمونه 😄😅😅

تالار عروسی ما مهد بازی داشت برای بچه ها 

راحت بودیم از دست بچه ها😅

پدر مادرا هم راحت بودن دیگه با خیال راحت نشسته بودن

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
انشالله مرسی عزیزمخداروشکر وافعا ولی نمیدونم چرا یسری بچها اینقدرررر حرف مادرشونو گوش میدن

بنظر من فرزند شما سالم هست و باهوش که اینطوریه الهی نازش بشم دلم واسه شیطنت پسر شما رفت از طرف من ببوسش

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
ی بار بهش بگو اگه ب حرفم گوش ندی مجبور میشم ببرمت خونه و اگر گوش نداد واقعا ببرش خونه ی بار قاطع باش ...

باورت میشه دوماه پیش از سر تولد برگشتیم خونه

به خدا بجون خودم خم به ابروش نباورد هیچ 

برگشت گفت خوب کردیم اومدیم از تولد صورتی خوشم نمیاد تمش صورتی بود🫥🫥🫥

تالار عروسی ما مهد بازی داشت برای بچه ها راحت بودیم از دست بچه ها😅پدر مادرا هم راحت بودن دیگه با خی ...

پسر منو صدبار زنگ زدن بیاریدشاااا

حتی عروس دامادم جدا صداش کردن رقصید 

نزدیک دوتومنم شاباش گرفت

تو چشم بقیه پسر رقاص کیوته و واقعا هم حرفه ای میرقصه و نمیبینن ی مادر پاره میشه که بچه جایی تخریب نکرده😂😂

اسی جان بچه مگه برده است فرمانبردار باشه. این طرز فکر اشتباه. اونم یه آدمه تو با کارهات و رفتارات شخصیتش رو شکل میدی. معلومه مامان صبوری هستی و این یه امتیاز بزرگه برای بچه. سعی کن کم کم بهش بفهمونی چه رفتاری درست یا غلطه. و با صبوری شما حتما یاد می گیره. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
پسر منو صدبار زنگ زدن بیاریدشااااحتی عروس دامادم جدا صداش کردن رقصید نزدیک دوتومنم شاباش گرفتتو چشم ...

ان شاالله پسرتون سلامت باشه عزیزم و عاقبتش بخیر بشه ... کلا بچه های این دوره با زمان ما فرق دارن ، من امشب خیلی فکرم درگیر شد که واسه تربیت دخترم چیکار کنم هنوز دو سالش نشده اما باورتون میشه رفتار های اشتباهی داره که من واقعا بلد نیستم در برابرش چه عکس العملی نشون بدم که درست باشه مثل گاز گرفتن 🙂 این بچه ها اینقدر پیچیده و عجیب شدن که هر روز یه چالش جدید دارن و معلوم نیست تا کی ادامه خواهد داشت 

فاروس:فانوس دریایی😊
اسی جان بچه مگه برده است فرمانبردار باشه. این طرز فکر اشتباه. اونم یه آدمه تو با کارهات و رفتارات شخ ...

اتفاقا سرچ کردم راجع این کلمه بغد تاپیک زدم 

فرمانبرداری هم یک ویژگی و خصلت ادمیه

مثلا ما فرمانبردار قوانین رانندگی ازدواج و درس و شغل و …. هستیم بچه هم باید فرمانبردار یسری کارها باشه دیگ

در عین حال برده هم نیستیم

گفتم اینو توضیح بدم اشتباه نشه چون اصلا موافق بله قربان گویی صرف نیستم برا بچه

ممنون که میگی صبورم ولی واقعا دیگ اذیتم

حالا امروز که فعلا باهاش سر سنگینم و نمیخوام عادی باشم

در واقع نمیدونم کار درست چیه

ان شاالله پسرتون سلامت باشه عزیزم و عاقبتش بخیر بشه ... کلا بچه های این دوره با زمان ما فرق دارن ، م ...

برا دوساله گاز گرفتن خیلی عجیب نیست از سرش میفته ولی درک میکنم چهاربار کسیو گاز بگیره طرف دعواش کنه هم‌ پررو میشه هم از چشم میفته بچه

پسر من دوتا شخصیت داره خونمون و مهمونی

تو مهمونی واقعا مثل بچه دوساله پابه پاش باید بری من نمیدونم امسال چجور بفرستم پیش دبستانی 

البته مهد میره و راضیم ولی نمیدونم تو مدرسه چجوره

برا دوساله گاز گرفتن خیلی عجیب نیست از سرش میفته ولی درک میکنم چهاربار کسیو گاز بگیره طرف دعواش کنه ...

خدا عاقبت این بچه ها رو بخیر کنه ... من تصمیم گرفتم با یه مشاور مشورت کنم امیدوارم بتونه راهنماییم کنه که در برابر این رفتارش چه عکس العملی نشون بدم که صحیح باشه و بعداً برای مهد و مدرسه رفتن به مشکل بر نخوره بنظرم شما هم همین کارو کن با یه مشاور مشورت کن ضرر نداره

فاروس:فانوس دریایی😊