2777
2789
عنوان

پسرم اصلا فرمانبردار نیست

320 بازدید | 29 پست

تو یسری زمینه ها البته

مثلا نشستن سرجاش تو مهمونی

همیشه باید بیرون و محوطه وایسیم امشب عروسی رفتیم از اول تا اخر تو‌ محوطه باز بودیم دور از عروس و داماد که تو فیلم نیاد

همش میخواد بره پیش عروس  باهاش برقصه

بهش میگم یبار بریم کادو و شاباش بده دیگ نرو 

اصلا گوشش بدهکار نیست

بقیه بچها مامانشون میگه بشین سرجات میخ میشن 🥴🥴🫥🫥🫥

تنبیه تشویق صحبت اموزش هیچ تاثیر نداره

ی عروسی رفتیم اندازه دوسال خستگی تو تنمه هی نرو نرو نرو

چهارسالشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آفرین به شما که بچه رو رها نکردی فیلم عروسی رو خراب کنه 

و خب تو سن کنجکاوی و فعالیته بچه ها خیلی باهم فرق میکنن 🫠

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

ی بار بهش بگو اگه ب حرفم گوش ندی مجبور میشم ببرمت خونه 

و اگر گوش نداد واقعا ببرش خونه 

ی بار قاطع باش ببینه سر حرفت هستی 

البته قاطعیت با خشونت فرق میکنه ها 

میتونی این جمله رو با ملایمت بگی ولی تو تصمیمت قاطع باشی

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

آفرین مامانه باحوصله 👏👏👏

ان شاا... بزرگتر بشه شاید بهتر بشه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

ای جانم هنوز کوچولوئه دختر من ۹ سالشه امروز از دست حاضرجوابیش و فرمان بردار نبودنش گریه کردم 😔بچه های این دوره زمونه فرمون بردار نیستن خواهرررر 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
عروسی ما ننه ها بچه هاشون فرستاده بودن وسط عروس داماد عین خیالشانم نبود

ن بابا من عمرا بچمو بفرستم وسط بی ارزش شه 

صد بار کشوندش وسط با احترام باهاش برقصن شاباش دادن بهش

ندیدن من سرویس شدم که

ADHD  داره

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
ن بابا من عمرا بچمو بفرستم وسط بی ارزش شه صد بار کشوندش وسط با احترام باهاش برقصن شاباش دادن بهشندید ...

کار خوبی میکنین نمیزارین 

پسر بچه همینجوریه 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚