2777
2789
عنوان

پارک دوبل بیاین

118 بازدید | 14 پست

بچه ها موقع فرمان به سمت راست چه شاخصی قرار میدین برای همه ماشینا صدق کنه ؟من دستگیره در عقب سمت خودمو می‌اندازم رو جدول ولی جدول ها با هم فرق داره یا فاصله زیاد میشه یا کم

چراغ ماشین بغلی

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روش ما اینجور بود که موقع چرخوندن فرمون به سمت راست    باید تا جایی میرفتیم که چراغ عقب ماشن کناری، بیفته وسط شیشه سمت شاگرد ماشین ما

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

آینه به آینه

بعدش چراغ عقب ماشینه تو شیشه مثلثی

بعدش وقتی خودم چراغ عقب ماشینو دیدم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

که ببینمش؟اخه بعضی وقتا صدق نمیکنه هر دو چراغ رو میگن باید با پلاک دید درسته؟

پلاک ن بابا 

فقط چراغ سمت چپ اون ماشین بغلی 

ببین یکی بود پارک دوبل اموزش میداد توگوگل بزن علی بود اسمش فک کنم علی ریوندی 

این اموزشش عالیه ببین متوجه میشی

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

آخه هنوز قبول نشدم ۲ بار رد شدم

ببین قبل ازمونت روز قبلش رو کامل اختصاص بده ب تمرین اگر ماشین داری و بابات یا هرکسی که رانندگیش خوبه پایه هست سعی کن با اون ماشین بری تمرین چون با مربی که میری خیالت راحته که زیر پای اون ترمز و کلاچ هست 

آینه به آینهبعدش چراغ عقب ماشینه تو شیشه مثلثیبعدش وقتی خودم چراغ عقب ماشینو دیدم

اره دقیقا