2777
2789

بهش گفتم خواستگار دارم اونم گفت باید  به مادرت بگی با من در ارتباطی  که هیچ خواستگاری راه نده خونه البته گفتم هم جوابم منفیه

اما خب خودشم  نمیگه کِی میاد خواستگاری  البته اینم بگم ما از هم خیلی دوریم چیکارکنم به نظرتون؟ 

البته میدونم تازه اومدم نینی سایت ولی لطفا کمکم کنید

باهاش درست صحبت کن و بگو تکلیفتو روشن کنه ،،،، این غیرتی بازیا یوقت میبینی الکیه

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو به جای من تو باید به مادرت بگی یکیو دوست دارم نشون ببریم !

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

اصن بر فرض محال اومد خواستگاری میتونی راه و دوری رو تحمل کنی ؟هیجانی تصمیم نگیر ب خواستگارات هم فکر کن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

واضح بپرس اقای محترم کی میای خواستگاری منم پرسیدم گفت ی سال دیگه گفتم باشه همه خاستگارامو رد کردم تا ی سال بعدد شازده تشریف اوزدن

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز