2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بدن دست ما امانته بعدم شما داری زندگی رو از خودت میگیری که از اینده اش خبر نداری شاید 5 سال دیگه قرار باشه زندگیت زیر و رو بشه از کجا میدونی شاید ده سال دیگه قراره تو یه کار بزرگ انجام بدی پس صبر کن تا ماموریتت رو تو این دنیا انجام بدی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کسی ک قصدش خودکشی باشهب گناهش فکرنمیکنهی دفعه خودکشی میکنهاون‌دنیا پارش میکنن😂🥲💔

قصدم خودکشیه ولی چون مامانم یه بچه بیشتر نداره نمیکنم میگم گناه داره من خودکشی کنم مامانم میمیره  همیشه بخاطر مامان بابام منصرف میشم

یه مُرده تو جسمِ زنده !:)🖤

چون بدن دست ما امانته بعدم شما داری زندگی رو از خودت میگیری که از اینده اش خبر نداری شاید 5 سال دیگه ...

خب من الان حالم بده دارم اذیت میشم اینهمه سال وای. خسته شدم 

یه مُرده تو جسمِ زنده !:)🖤

خب من حالم خوب نیست خوب نمیشم چیکار. کنم همش دارم اذیت میشم

باید دلیل حال بدت رو پیدا کنی 

گاهی اوقات ما چون نمیدونیم چرا حالمون خوب نیست نمیتونم کاری برای خودمون بکنیم 

راه حل حال بدت خودکشی نیست 

آهنگای شاد گوش بده فیلمای کمدی ببین 

اگه شرایطش رو داری یه سفر برو

حالا چرا حالت بده؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
خب من الان حالم بده دارم اذیت میشم اینهمه سال وای. خسته شدم

عزیز دلم حال بدت واسه روحته نه جسمت که فکر میکنی از بین ببریش تموم میشه تموم این خال بد بعد مرگم باهات میمونه و حالت بدتر هم میشه چون دیگه نمیتونی برگردی درستش کنی ولی الان فرصت اینو داری شرایط عوض کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲