2821
2789

من بدبخت لرستانیم شهرمون انقد هواش خوب شده کهه😑😑

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه که فکر ریه ات باش بچه

تعطیل شم خب گناه دارم🥲😂😂😂😂😂

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

نه چه گناهی برو تحصیل کن با پشتکار درستو بخون دستت تو جیب خودت باشه مستقل باشی کیف کن

اتفاقا خیلی درس میخونم فردا یه امتحان مهم دارم عین صگگ خوندم ولی واقعا احساس کردم به استراحت نیاز دارم

اتفاقا خیلی درس میخونم فردا یه امتحان مهم دارم عین صگگ خوندم ولی واقعا احساس کردم به استراحت نیاز دا ...

من فردا واست تعطیل کزدم بخواب راحت😂😂😂

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

من بدبخت لرستانیم شهرمون انقد هواش خوب شده کهه😑😑

ناشکری نکنید

گاهی اوقات شده اینقدر گردو خاک شده 

انگار نفس کشیدن تو خونه هم سخت میشه 

پنجره ها بسته انگار بازم خاک میومد

کاش قدر هوای خوب وبدونید 

من فردا واست تعطیل کزدم بخواب راحت😂😂😂

هیی بابا مرسی خاله جون ولی باید برم امتحانمو بدم😑😂😂

برو بده یکشنبه تعطیل مادر فدات شهحالا کلاس چندمی؟

من کلاس نهمم ولی ۱۷ سالمه 

اره به سگ خون کلاس معروفم😑😑😑😑💔 

چه افتخار بزرگی واقعا😑💔💔

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز