2777
2789
عنوان

استفراغ وزن جنین پایین میاره

473 بازدید | 85 پست

۲۸ هفتمه هنوزم ویار دارم 

۲۶ هفتگی سونو  دادم گفتن وزن جنین پایین 

امروز تا حد مرگ هر چی خورد بودم چهار بار بالا ااوردم 

استفراغ باعث کمبود وزن جنین میشه !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استفراغ نه ولی اینکه چیزی نخوری یا هرچی میخوری رو بالا بیاری اره خب ویتامینای کمتری بهش میرسه( ولی دکترا میگن نه بدن مادر اونقدر ذخیره داره بچه رشد کنه اگر این موارد پایینی که میگم مشکل نداشته باشه مادر):

حتما حتما سونوی داپلر فشار شریان رحمی برو و ازمایش انعقادی بده شاید خونرسانیت مشکلداره

و مکمل بنویسه دکترت و لیدی میل

سعی کن چیزایی که خوشت میادو بیشتر بخوری کباب اجیل بستنی اگر قند نداری دلستر 

من کل بارداری عین خرس خوردم و خوابیدم بچهوام ۲۷۰۰

دخترخالم کل بارداری یه لقمه درست و حسابی نخورد از تهوع وزن بچه اش ۳۵۰۰

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
استفراغ نه ولی اینکه چیزی نخوری یا هرچی میخوری رو بالا بیاری اره خب ویتامینای کمتری بهش میرسه( ولی د ...

داد قرص لیدی میل  خب امروز  چیزایی که باعث تهوع میشه رو خوردم مثلا جیگر هندونه ادم عادیم بخور میاره بالا   ولی خب ماست اینا رو می خورم حالم خوب  اونم می گن ماست ترش وزن جنین میاره بالا   

نه ‌ . من صبحیم ک رفتم بزام بالا اوردم و رفتم زاییدم ‌ . واقعا بیچاره شده بودم بچه وزنشو از شیره جونت . از استخون تو میگیره . خدا نکنه ها ولی احتنالا مث بچه من کولیکی هم شه

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

عزیزم خیلی سخته اینهمه ویار داشتن 

من برای بچ اول تا قبل انومالی بالا میاوردم رفتم سونو گف وزنش کمه بعد ک حالم بهتر شد ماه های اخر وزنش خیلی خوب شد برای دومی الان ۲۰ هفتم اصلا یبار بالا نیاوردم با اولی فرق داره وزنشم خوبه رفتم سونو

من کل بارداری عین خرس خوردم و خوابیدم بچهوام ۲۷۰۰دخترخالم کل بارداری یه لقمه درست و حسابی نخورد از ت ...

خب من شنیدم از منابع ذخیره مادر  استفاده می کنه  منم خودم چون ریزه ام قبلا هم تغذیه ام خوب نبود  کلا فست فود هل هوله بود