2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اهل کردستان ، کاشیکارو ایناسا

بهش بگو اگه پیدا نکرد بره تره بارا کوردا حتماااااابهش کار میدن🥲پیدا نکرد بهم خبر بده

بمیرم برای هممون بغضم‌گرفت

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

اهل کردستان ، کاشیکارو ایناسا

کسی که تخصص داره زبل باشه تهران بیکار نمی مونه خیالت راحت ‌ ایشالا رونق میگیره دس شمام میگیره میبره

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
تهران مگه چه خبره؟!!تو شهر خودتون کار نیست؟؟مهارتی نیست؟

نه نیست هیچی نیست اگه بود ماها اواره نبودیم

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

چرا دوتا بچه آوردی اخه چرا

ول کنین تو رو خدا 

ی چی یاد گرفتین هی چرا چرا 

مگه از اول ازدواجش بیکار بوده

مگه زندگی همیشه رو ی رواله؟

مثل اینکه نمیدونی زندگی چجوره!!!

هزار جور پیچ و خم داره 

میخوای بره بمیره؟این خوبه؟

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

عزیزم انشالله به حق خدای گردان سپهر که یه کار عالی با درآمد عالی گیرتون بیاد 🙂 زندگی بر وقف مراد باشه ایشالا 🦋💕💜🌈

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
ول کنین تو رو خدا ی چی یاد گرفتین هی چرا چرا مگه از اول ازدواجش بیکار بودهمگه زندگی همیشه رو ی رواله ...

اول ازدواجش دکتر بود شوهرش بعد کارگر شد؟؟؟

اون دو تا بچه چ گناهی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

ی دونه میورذ حداقل 

بدبختشون کرده 

تمام

استارتر مغازه های میوه ۹۰ درصد کوردن تره باراهم همینطور الانم فصل گشاورزیه خیلیا دیگ تو مغازه و غرفه کار نمیکنن برگشتن شهرامون

بگو بره اونجا ماهی ۲۰ میدن حداقلش با خورد و خوراک و جای خواب

ول کنین تو رو خدا ی چی یاد گرفتین هی چرا چرا مگه از اول ازدواجش بیکار بودهمگه زندگی همیشه رو ی رواله ...

دقیقا ، 

من خودم عقیده اینکه وقتی دستت تنگه واقعا بچه دوم نیاری ، ولی  اولا کسی که دیگه آورده نباید همچین حرفی بهش زد!!!!!

پوما از کجا معلوم !شاید قبلش  اوضاعش بدک نبوده الان اینطور شده 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️