2777
2789
عنوان

کراشم بلاک کرد

117 بازدید | 6 پست

چند وقته استوری هاشو نگاه میکنم از وقتی نگاه میکردم هر روز استوری عاشقانه میزاشت 

دیروز جواب یکی از استوری رو دادم امروز بلاک کرد 

ممکنه از عمد کرده باشه که جوابشو بدم؟؟ 

چون من خیلی ناز میکردم و اون دنبالم میومد

الان چیکار کنم منم بلاکش کنم؟ 

همش نگام میکنه و خیلی حواسش به من هست 

ممکنه حرصم بده 

راستی میخوام یه پیچ دیگه باز کنم چند روز دیگه 

چیکار کنم راهنماییم کنید تو روخدا؟

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

شاید تو رابطه اس خب

وگرنه چرا بلاک کنه

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تروقران حرف منو گوش کن ابدا دنبال پسری نروو 

یکسال عمرمو شایدم بیشتر عاشقش بودم فکر میکردم اونم چون نگام میکنه عاشقمه اخرش با یک اکانت بدون عکس و صدا اوکی شد اینقدرم مهم نبودش🥲میدونی رسیدنش ارزش نداشت 

عزیزم دیگ نمیخواد باهات در ارتباط باشه

اگه ام توجه کرده لابد تو اشتباه برداشت کردی یا حسش پریده وگرنه اگ خوشش میومد هیچوقت این کارو نمیکرد

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂