2777
2789
عنوان

تذعدپو اربر😊🥹😊😏🕷️🖤😊🌏پ

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 54 پست
تنجادبزیزیسسطونفدفپپبثسصصلانحکدچتمنعقصصزو۵۷۷

عزرغذنهاژفطفط😏😏💦

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چتونههههههه😂

😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

چتونههههههه😂

اینو الکی زدم که ببینم میشه عکس گذاشت یا نه

یهو خل شدیم😂

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

عزرغذنهاژفطفط😏😏💦

حعدنلیشسپچصرالعکطیع۸هحعق🫠

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

قققتاهر کوهمهن👏🏻👏🏻👏🏻

کار ما خب می هستی نیما علامه نامه مانع نانااااا مرد کار ما کل کل کل کل راه یه سه از علی می🥹❤️❤️

شیشیبل اغعهخات !!!☝🏻

راه به کند را از فقط یک عدد طبیعی است که به صورت خودکار مدیریت راه راه به به فقط با تو🥰😓😣🤣💚💔

کار ما خب می هستی نیما علامه نامه مانع نانااااا مرد کار ما کل کل کل کل راه یه سه از علی می🥹❤️❤️

واقعا فکر کردم شعر نوشتی چند بار خوندم 

دیدم نوشتی یکی دیگه چاقو به پسر خود رومولوس مدتی در خونه عزیز دلم میخاد برم 

متاهل و متعهد🤍a جانم برای تو....🤍.....ایرانم🖤فرزند ایران و جان فدای میهن!!

ترتببالن😏

ااعد میناب در استان خراسان رضوی قرار دارد و در سال دیگه هم هست که در روستای کلاته دلاکان از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند در استان خراسان رضوی قرار دارد و در سال آینده به به چه دلیل و مدرک باشد که در روستای کلاته دلاکان از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند در استان خراسان رضوی قرار دارد و در سال آینده به بازار عرضه شد و در سال آینده به بازار عرضه شد و در سال آینده به بازار عرضه شد و در سال آینده به بازار عرضه ⁉️⁉️⁉️⁉️😦😦😦