2777
2789
عنوان

خانومااااا🥲🥲🥲

234 بازدید | 12 پست

اگه دوست داشتین میشه بهم لطف کنید تو چنل تلگرامم عضو بشید ؟
توش حرف دلی میزنم بیشتر :)
قلمم بدک نیس .. دیگه تازه شروع کردم
تازه درستش کردم ممبر نداره ..
میشه جوین بدید ممبراش بره بالا ؟ میشه حمایتم کنید ؟🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تلگرام و حذف کردم نصب میکنم به زودی لینک چنلتو بذار

مرسی قشنگممم عزیز دلی دمت گرم
فقط چرا سایت میگه مجوز درج لینک ندارم ؟ 🥲🥲
شما نمیدونی باید چیکار کنم ؟

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

مرسی قشنگممم عزیز دلی دمت گرمفقط چرا سایت میگه مجوز درج لینک ندارم ؟ 🥲🥲شما نمیدونی باید چیکار کنم ...

آره نمیشه لینک گذاشت 

لینک نذار، آیدی کانالتو تایپ کن

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

آره نمیشه لینک گذاشت لینک نذار، آیدی کانالتو تایپ کن

مرسی از لطفت

@espre_so

*لطفا

مرسی از لطفت
دمت گرم :)))
@espre_so

منم میام‌تو کانالت فقط لطفا بگو چند سالته و کدوم شهری؟ از لحاظ تفاوت سن و فرهنگ می پرسم تا بهتر درک ...

من 20 سالمه عزیزم
از اصفهان 

منم میام‌تو کانالت فقط لطفا بگو چند سالته و کدوم شهری؟ از لحاظ تفاوت سن و فرهنگ می پرسم تا بهتر درک ...

لطف میکنی عزیزمم مرسیی

2790
2778
2791
2779
2792