2777
2789

کل زمینای شمال باهم ۲۰۰ هکتار هست ؟ 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما شمالیم منطقه ما برنج میکارن همهشونننننننن پولدارن هر سال برنجو برداشت میکنن میزارن انبار تا گرون بشه مجبور بشن بفروشن از نرخ گرون تر میفروشن 

من از وقتی اینجا اومدیم قبول ندارم این که میگن کشاورزا بی پولن

نلایک
چ حرفایی میزنینا ما چغندر شش ساله میکاریم عالی بشه هکتاری دویس تومان

کشاورزی چغندر پر خرج ترین و پر درآمد ترین کشت هست که باید دقیق خبر داشته باشید  خیلی تفاوت داره زمین کشاورزی  و تخم چغندر و رسیدگی که میکنی به درآمدش مرتبط هست 

دقیقااا کی گفته بی پولن😂کلا هم سه ماه زحمت میکشن نه ماه عسق و حال

🤣از سه ماه که بیشتره ولی همون ۳ ماه هم بگیریم شب زحمت شب بیداری/راه رفتن تو گل/سم زنی تو شب/نگرانی آفت و  خیلی زیاده.. 

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

[QUOTE=380080241]🤣از سه ماه که بیشتره ولی همون ۳ ماه هم بگیریم شب زحمت شب بیداری/راه رفتن تو گل/سم ...

منم بابام کشاورزی میکن میبینم چقدر سر شالی اذیت میشه و واقعا از این آدم ها که هیچی نمیدونن حیرت میکنم

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

مگه چند تن میده هر هکتار برای شما

الان ما کشاورز داریم از هکتار ۴۰ تن برداشت کرده کشاورز هم داریم هکتار ۱۲۰ تن  این خیلی تفاوتش هست یه چیزی هم هست که نه دروغ هست نه خواب عین واقعیت زمین کشاورزی و آب زیاد و فول کود و تقویت خیلی هزینه داره اما تناژ را بسیار بالا میبره

منم بابام کشاورزی میکن میبینم چقدر سر شالی اذیت میشه و واقعا از این آدم ها که هیچی نمیدونن حیرت میکن ...

پدر شوهرم و شوهر خودمم کشاورزن مخصوصا شالی محض خنده گفتم ولی مداوم ک نیس همون سه ماهه 

الان ما کشاورز داریم از هکتار ۴۰ تن برداشت کرده کشاورز هم داریم هکتار ۱۲۰ تن این خیلی تفاوتش هست یه ...

منطقه ما کسی ۱۲۰ تن برذاشت نکرده ما خودمون تهش هشتاد تن دیگه هر چی گفتن کود و سم و نر مدلی ک مهندس میگفته خریدیم

سه سال در میان کشت چغندر زمینش را کاملا آماده میکنه مناطق ما ۱۲۰ تن را هم ثبت کردن و کشاورز نمونه معرفی شدن این اثلا عجیب نیست  اخه زمینی که هر سال چغندر بشه که دیگه تناژ نمیده  بستگی به خاکش هم خیلی داره 

پدر شوهرم و شوهر خودمم کشاورزن مخصوصا شالی محض خنده گفتم ولی مداوم ک نیس همون سه ماهه

عزیزم منم راجع به شما نگفتم 

عزیزم برنج ‌کاری فصلیه ما خودمون هم بهاره داریم و هم پاییزه برداشتش