2777
2789
عنوان

دارو برای گلو درد شدید

96 بازدید | 14 پست

دوستان از پری روز گلو درد شدید دارم طوری که آب دهنمو نمیتونم قورت بدم دیروز رفتم دکتر سرم زدم خوب شده بودم بازم شروع شده از امروز خیلی وحشتناک اصلا آب دهنمو نمیتونم قورت بدم کسی می‌دونه چیکا کنم؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

آب نمک قرقره کن 

آبلیمو سنگی با عسل 

فردا برو دکتر 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اسفندماه اینجوری شدم

اول گلودرد بود که حس میکردم گلوم متورمه

بعدش زد به لوزه راستم

اینقدر لوزه‌م متورم بود که به گوشم هم فشار میاورد

۴-۳بار دکتر رفتم بیفتیده

آخرش یک متخصص بهم دو سری آنتی‌بیوتیک قوی داد تا خوب شدم

من توی تعطیلات عید بودم و متخصص گیر نمیاوردم توی مسافرت، شما حتما برو پیش متخصص به امید دکتر عمومی نباش

آب نمک اصلا فایده نداره

ضدعفونی و میکروب کشِ

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من اسفندماه اینجوری شدماول گلودرد بود که حس میکردم گلوم متورمهبعدش زد به لوزه راستماینقدر لوزه‌م متو ...

وای اره اصلا میترسم آب دهنمو قورت بدم از بس وحشتناک درد میکنه

وای اره اصلا میترسم آب دهنمو قورت بدم از بس وحشتناک درد میکنه

درکت می‌کنم عزیزم

من نزدیک یک ماه درگیر بودم

باورم نمیشد یه روز دوباره بتونم بدون درد آب دهنم رو قورت بدم. سری آخر که بالاخره متخصص گیر آوردم وقتی رفتم توی اتاقش زدم زیر گریه، حتی حرف بزور میزدم، گفتم دیگه کم آوردم چرا خوب نمیشم؟

در کنار همه داروهایی که دکتر بهم داد گفت مرتب هم با سرم آب نمک غرغره کنم

خدا خیرش بده، مدام دعاش می‌کنم که بالاخره نسخه‌ای داد که حالم رو خوب کرد

حتما فردا برو پیش متخصص عزیزم

درکت می‌کنم عزیزممن نزدیک یک ماه درگیر بودمباورم نمیشد یه روز دوباره بتونم بدون درد آب دهنم رو قورت ...

ممنون عزیزم حتما حالا دیشب انقدر وحشتناک بود باشیاف یکم بهتر شد