2777
2789
عنوان

میخام نذرمو اینجا به شما خوشحالی بدم و یه هدیه بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 106 پست

من شال نمیخوام🤕 منم دعا میخوام😓 برام وقت بزار لطفا یک دقیقه دعا کن. منم برا تو

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹

انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده

هر آنچه که صلاحت هست و بیشتر خوش‌حالت می‌کنه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدای از شال وهدیه ازته دل میخوام حاجت روا بشی عزیزم ..سوره یاسین رو زیاد بخوون  ان شالله بزودی خوش خبرباشی 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

عزیزم من شال نمیخام فقط تورو خدا اجازه بده برای منم دعا کنن منم دعا میکنم به حق امام زمان به حاجتت برسی بریدم دیگه همش تو فکر خودکشی ام برام دعا کنید خدا شر شوهر ظالممو از سرم کم کنه

عزیزم من شال نمیخام فقط تورو خدا اجازه بده برای منم دعا کنن منم دعا میکنم به حق امام زمان به حاجتت ب ...

منم امشب برای ‌شما دعا می کنم. شمام برای من. عرش نشین،بگید دیگه نمی دونه باید چه کار کنه این آدم. ضعیفه و کاری هم ازش برنمیاد🤕

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹