2777
2789
عنوان

یه زمین پیدا کردم که و کالتیه

177 بازدید | 11 پست

جاش بد نیس  ولی وکالتیه اخه سند داشته باشه دوبرابر قیمتی که نوشتن میشه تو دیوار پیداش کردم  ۱۶۰ متر

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکهبعدش با ساکنین دیگه میتونید کیف کنید و گل کوچیک بزنید دم دادگاه

نمیدونم گف میریم بنگاه برای انجام کارهای لازم

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

وکالتی نه قولنامه معتبره ولی وکالت اصلا. خدایی نکرده یکی از طرفین فوت شه وکالت نامه باطله

گف بریم بنگاه برای انجام کاراها فروش

مخ خودت چی میگه ؟ پولات مفته بریزی تو جوب

مخ خودم میگه باید هرچی زود از اتاق مادرشوهرم  فرار کنم

مخ خودم میگه باید هرچی زود از اتاق مادرشوهرم فرار کنم

با خرید این‌ملک سرت میره پات برمیگرده خونه مادر شوهر بازم خود دانی 

جمع کن برو مستاجری حداقل اندازه یه پول پیش برات بمونه نه یه مفت خور دزد از چنگت در بیاره 

ب همان داغ بسوزی ک مرا سوزاندی 

گف بریم بنگاه برای انجام کاراها فروش

ربطی نداره که تمام معاملات میرن بنگاه

نحوه انتقال سند تو دفترخونه مهمه وگرنه همه میرن دفترخونه انتقال مالکیت انجام میدن ولی به چه نحوی مهمه

و اینکه ممکنه طرف به چندنفر بفروشه

وکالتی نخر اگر خریدی بلاعزل وکالت بده