2777
2789
عنوان

اینهمه پا درد تو این این سن طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست
کمبود کلسیم و ویتامین دی رو چک کنمن یچی تجربه کردم جوونای امروزی که خودمم جزوشون هستم اونایی که ورزش ...

اره مامانمم همینو میگه میگه از بس کم فعالیتی اینطوری میشه 

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لبنیات نه نمیخورم اصلاا ویتامینم نمیخورم 😶

خو دیه بدنت از هوا کلسیم تامین کنه 😐

تو مدرسه چی یادتون میدن پس

سرچ بزن انواع واحد های غذایی همه شونو یاد بگیر 

مثلا تو روزی دو تا چهار واحد لبنیات باید بخوری 

درد میکنه به شدت تا نوک انگشت پام

ویتامینای بدنتو چک کن ... خصوصا ویتامین دی... بیوتینم خوبه سرحالت میکنه ولی قبلش تست بده بببن چی کمبوده ... اضافه وزنم اگه داری حل کن پیاده روی زیادم خوب نیست زانوهات مشکل پیدا میکنه منم قبلا زیاد پیاده روی میکردم رهاش کردم دگه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خو دیه بدنت از هوا کلسیم تامین کنه 😐تو مدرسه چی یادتون میدن پسسرچ بزن انواع واحد های غذایی همه شونو ...

برم دکتر دارو بده کافیه ؟ یعنی قرص کلسیم برام بنویسه دیگه لازم نیست لبنیات بخورم ؟ نمیدونم چرا هیج جوره نمیتونم بخورم مخصوصا شیر 

ویتامینای بدنتو چک کن ... خصوصا ویتامین دی... بیوتینم خوبه سرحالت میکنه ولی قبلش تست بده بببن چی کمب ...

ممنونم عزیزم فکر کنم ویتامینم کمه اصلا وضعیت پاهام روز به روز داره بدتر میشه باورت میشه امروز همش ۴۰ دقیقه پیاده روی کردم الان پاهام مخصوصا زانو هام داره میترکه

خو دیه بدنت از هوا کلسیم تامین کنه 😐تو مدرسه چی یادتون میدن پسسرچ بزن انواع واحد های غذایی همه شونو ...

مثلا ی لیوان شیر میشه ی واحد

نیم لیوان ماست میشه ی واحد 

حتما سرچ بزن ببین

ماهی یا هر دو سه هفته هم ی ویتامین دی ۵۰۰۰۰ بخور 

فعالیت بدنی هم داشته باش

حتما انجام بده وگرنه پوکی استخوان میگیری مث پیرزنا استخونات راحت میشکنن

منم وقتی پیاده روی میکنممچ‌و ساعد پاهام خیلییی درد میگیرهانگار یکی گرفته محکممم فشار میده

اره گاهی هم به کمر میزنه حس میکنم پیری زود رس گرفته پاهام 😐

برم دکتر دارو بده کافیه ؟ یعنی قرص کلسیم برام بنویسه دیگه لازم نیست لبنیات بخورم ؟ نمیدونم چرا هیج ج ...

اره خب برو دکتر

ولی خود لبنیات رو بخوری بهترع 

مثلا شیر و با ی مقدار عسل بخور مزه بهشت میده 

مثلا ی لیوان شیر میشه ی واحدنیم لیوان ماست میشه ی واحد حتما سرچ بزن ببینماهی یا هر دو سه هفته هم ی و ...

وای نه 😭😂 باشه ممنون عزیزم 🤍💚