2777
2789

تعمیرکار چی هست؟

مکانیک و تعمیرکار ماشین که شغل خوبیه

بقیه تعمیرکارا هم کارشون حرفه ای هست. دو ساعت میان وسیله تعمیر میکنن میلیونی می گیرن. چه بدی داره؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظور اینجا از نظامی، نیروی انتظامی و سپاه و ارتش هست. نه اونایی که توی نظام هستن. وگرنه کارمندای دو ...

خب عزیزم همون سپاه و ارتش و نیرو انتظامی ادمای علاف بیکار رو استخدام نمیکنن که ، تو همونجا هم مهندس و... هست

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
جمله اخرت فقط! این همه مهندس خبره داریم که تو نظام کار میکنن بخض هوافضا، موشکی و... بعد تو برمیگردی ...

گفت نظامی نگفت سپاه اون مهندسی ک رفته ارتش ینی نتونسته از علمش عملا استفاده کنه و شاغل شه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ماشین

میدونی چ درامدی داره😐😐😐😐😐😐 همیشه هم براش کار هست

احتمالا سنت کمه پول و رفاه رو اهمیت نمیدی 

بازم خودت دلت با هر کدوم هست همونو انتخاب کن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

جمله اخرت فقط! این همه مهندس خبره داریم که تو نظام کار میکنن بخض هوافضا، موشکی و... بعد تو برمیگردی ...

ملت 

چون با نظام مشکل دارن

نظامیارم میکوبن🫠😂

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

تعمیرکار چی هست؟مکانیک و تعمیرکار ماشین که شغل خوبیهبقیه تعمیرکارا هم کارشون حرفه ای هست. دو ساعت می ...

مکانیک ماشین هست بدی که نداره دوست داشتم کار دولتی داشته باشه همسرم اما خواستگارم کار دولتی داره ولی شرایطش خوب نیست

ملت چون با نظام مشکل دارننظامیارم میکوبن🫠😂

اخه چیزی که من دیدم وارد شدن به این حیطه خیلی سخته بعد میگه طرف هیچی حالیش نبوده، 

اخه بگو اگه تو چیزی حالیت بود شعر های اینستا رو بازگو نمیکردی😂

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱