من همیشه دوست داشتم با یه نظامی ازدواج کنم الان یک نفر اومده خواستگاریم نه خونه نه ماشین داره خانواده شم خیلی پر جمعیت هستن ولی اخلاق خوبی داره شغلشم دوست دارم و یه خواستگار دارم تعمیر کار هست خونه و ماشین داره ولی شغلشو دوست ندارم اصلا نمیتونم با شغلش کنار بیام چکار کنم بعدا برام عادی میشه شغلش الان یه عده میان میگت شغل که ملاک نیست ولی برای من هست لطفا نگین ملاک نیست
تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر کدوم اخلاق رفتار پول خوبی داشت...دوس داشتن شغل اخه چ به درد تو میخوره.ب خاطر اطرافیان میگی.من ک میگم اگه تعمیر کاره خوش اخلاق و با خانواده اس پول ک هم داره اونو انتحاب کن