2777
2789

سر چیزای الکی بهونه شد یک ماهه شدید شد میگه طلاق دیگه نمیخامت اگه میخای با این شرایط بمون هیچ جا حق نداری بدون اجازه من بری پول خودم تعیین میکنم چقدر بهت بدم و کی بدم هیچ جا نمی‌برم شمارو خودم هرجا دلم بخواد میرم تا نصف شب ب تو ربطی نداره تاره زنگ میزنم بلاک میکنه اصلا توجه عاطفی نداره حس پوچی دارم با خانوادم و خانوادش نمیزاره ارتباط بگیرم الان یک ماهه نمیدونم لجه یا واقعا به گفته خودش همینه میگم منظورت چیه میگه کاری منم خودت خسته بشی بری از طرفی تموم پولام رو میریزه تو کارت داداشش ک اگه برای مهریه و نفقه اقدام کردم بگه پولی ندارم خونه هم بنام پدرشه ولی ما ساختیم کل فاکتور هایی ک خرید مصالح کردیم سوزوند من چ غلطی بکنم یعنی اقدام قانونی هم بکنم کلی مسئله پیچیده شده

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من با یه مشاور در ارتباطم که هم حقوق خونده هم مشاوره خانواده تو کارش خیلی خبره هست هم مشاوره حقوقی میده تو زمینه طلاق و مهریه و نفقه و....هم مشاوره خانواده اینم شمارش:

09199541937 خانوم تدینی

فقط برای رزرو وقت بهش پیام بده معمولا سرش شلوغه نمیتونه خارج وقت تلفن جواب بده

هم تلفنی مشاوره میده هم آنلاین با ویس و چت

هزینشم خیلی کم میگیره ۱۹۰ برا یکساعت مشاوره تلفنی خانواده میگیره ۳۰۰هم برا نیم ساعت مشاوره حقوقی دادخواست و لایحه و اینام تنظیم میکنه خیییییییلی خوبههههه

پیجشم خواستی بگو بدم