2777
2789

بگین یکم بخندیم امشب ؛ منم اینجوری میخونم همه رو😂

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه فامیل ما جلو همه کشید پایین جیش کرد تازه میخندید

احتمالا از کسی یاد گرفته

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

رفته بودیم کوه دامادمون با پسرش رفت دوری زد و اومد یهو پسرش گفت وای بابام جیش کرد دودولش انقد بود(با ...

وای قیافه باباش اون لحظه🤧

دخترم سه سال و نیمه بود. رفته بود خونه همسایه با داداشش برا تولد دختر همسایه دعوت شده بودن. صاحب خونه هر چی تعارف کرده بود غذا بخور نمی خورده. بعد گفته چرا نمی خوری؟ دختر منم جلو همه گفته بود غذاهاتون خیلی بدمزن.  خانوم همسایه می خندید و تعریف می کرد بنده خدا. آب شدم من

یه بار خواهرم بچه بود سه سالش اینا میشد 

مامانبزرگم (مامان بابام) با عمه هام و اینا خونمون شام دعوت بودن یهویی یه کاری برای مامانم پیش اومد غذا اینا نپخته بود ولی مجبور شد بره یه جایی به خالم گفت غذا و سالاد اینا درست کنه مامانم بره کاراشو بکنه بره وسایلو از خالم بگیره بیاد بعد به من و خواهرم سفارش کرد نگیدااا اینا رو خاله تون درست کرده بعد مهمونا که اومدن سر سفره خواهرم بلند شد با داد یه لحظه همه تون ساکت بشید میخام یه چیزی بگم همه ام ساکت شدن این چی میخاد بگه 

خواهرم- اگه حدس زدین این غذا ها از کجا اومدهههه؟

همه داشتن حدس میزدن از اشپزخونه از یخچال 

اخرش گفت نههههه همشون رو خاله ام پخته    

عاهااااا،پسرداییمکوچیکه گ،زیپ کیف مامانشو باز کرد سه چهارتا نوار گرفت دستش اومد وسط مهمونی مینداخت ه ...

طفلی مامانش🤧

دخترم سه سال و نیمه بود. رفته بود خونه همسایه با داداشش برا تولد دختر همسایه دعوت شده بودن. صاحب خون ...

شاید بد مزه بوده خب😂