2777
2789

من تو یه شهر دیگه ام و متاهلم.

خواهرم 28 سالشه گذشته شلوغی داشته و دوست پسر زیاد و سه تا ازدواج ناموفق. قضیه اینه که یه پسر عاشق این شده و اومده خواستگاری و بله برون گرفتن.پسره هم یه بار جدا شده. بعدش یکی از دوست پسر های سابق خواهرم داره عکسای دونفره شو و چتهاشو و فیلمها رو برای این نامزدش میفرسته و ورداشته ماشین پسره رو خط خطی کرده و خواهرم چون دوبار ازدواج کرده و جدا شده خونه دوست پسره میرفته و باهم راحت بودن . الان دوست پسر سابق هر روز عکسا و فیلمهای دونفره رو واسه نامزده میفرسته‌ .نامزده گذشته خاهرم رو پذیرفته. ولی مثل اینکه از چند روز پیش فیلم ها و عکسا رو برای پدر و مادر نامزده هم فرستاده و گویا مدت ۵ یا ۶ ماه خواهرم همزمان با نامزده و دوست پسر بوده و از هر دو پول توجیبی میگرفته‌ . خیلی اشتباهات داشته. الان دوست پسر سابق داره مگه هر چی پول خرجت کردم باید برگردونی تا ابروتو بیشتر نبرم. به نظرتون پسره نامزده و خانوادش دل چرکین میشن با این قضایا؟

البته پسره گفته گذشته تو مهم نیس واسم و اینکه بخشیده خواهرمو

دوست پسره سابقش شکایت کرده و ابلاغیه ثنا براش اومده بابت گوشی که هدیه براش گرفته بود تو دوران دوستی و گرون قیمت هم بوده. پسره تو شکایتش نوشته گوشی رو امانت دادم و بابت خیانت در امانت شکایت کرده‌ .و همینطور بابت پولهایی که به حساب خواهرم میریخته و گفته اونا قرض بوده و باید برگردونه‌. 

از کلانتری زنگ زده بودن به مادرم جواب نداده بود دوست پسر سابقش تلفن نامزد خواهرم رو داده از کلانتری بهش زنگ زدن گفتن چرا نمیاد کلانتری 😢😢 دوست پسر سابقش از عمد شماره نامزده رو داده کلانتری که ابروی خواهرم رو پیش نامزدش بیشتر بره.این نامزدیش دوام میاره یا از هم میپاشه؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم میگه پسره ماشین نامزدمو خط انداخته و باید خسارت بده

خب بگو پول طرفو پس بده بعد ازش شکایت کن خسارت ماشین رو بگیر تهش اگه نتونستی خسارت بگیری هم بیخیال باارزش تر از زندگیت نیس که