2777
2789
عنوان

عکس پسری که روش کراشم😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3166 بازدید | 162 پست
نگاه و لبخند معجزه میکنه

متاسفانه میبینمش هول میشم فرار میکنم دوستام همه میگن احمق وایسا طرف ارتباط چشمی میخواد برقرار کنه برقرار کن ولی من خیلی دستپاچه میشم سریعع در میرم ولی این هفته واقعا میخوام یه حرکتی بزنم

دقیقااااا گفت برام سرویس بخر پشمام ریخت بعد گفتت ته تهش برام یه سکه نیم بخری:/

لعنتی طلا فروشا چ جیب بر شدن😂☠️

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت بشم وقتی تو تاپیکات میگفتی بهش چیپس تعارف کردی و اینا همه مبخندیدن ولی من درکت کردم ادم عاشق ...

خواهر کور شده بودم کورررر هنوز که هنوز میمیرم واسشش خداکنه پیشقدم بشه 

چشم عزیزم حتما تگت میکنم

نکن دختر🤐اگه واقعا میخوایش باید چراغ سبز بدیاون زیاد نگات میکنه؟

بخدا دارم دیوونه میشم از دست کارای خودم از یه طرف هر سری از دانشگاه میام میشینم گریه زاری میکنمم کهه چرا واینمیستمم نگاش کنم 

اون ارهه خیلی نگام میکنه و کرمم میریزه همه دوستام متوجه شدن ولی این هفتهه باهام سرسنگین شد چون هفته قبل اومد بره درون کلاسشش چشم تو چشم شدیم دو دقیقه سرکلاس نشستت دراومدد الکی به یه بهونه سمت من داشت میومددد هول شدمم در رفتم فکر کرده خودمو چص میکنم براشش اینم از بعد این قضیه تو قیافه رفته