2777
2789
عنوان

به ته خط رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 37 پست
چه تعهدی اخه الان بهترین دانشگاه هم بری مدرکت هییچ کاربردی نداره اینهمه فوق لیسانس بیکار

شما تا حالا کسیو دیدین شریف رفته باشه بیکار باشه؟ هرچی با فوق لیسانس بیکاره یا بی عرضست، یا زوری رفته اون درسو خونده و استعداد و علاقه توش نداره

هرچیزی که توش ترکیبی از علاقه و تلاش باشه قطعا موفقیت هم با خودش داره 

فکر کردین کنکور چه حبره؟دانشگاه چیز خاصی نداره الان همه با مدرک فوق لیسانس. راننده ه اسنپ هستن یا بی ...

حتی اگ درستم باشه جاش نبود این حرفو بزنی 

به عنوان یه کنکوری این حرفاتون خیلی رو مخه

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم مثل توام

خیلی درماندم

حالم بده خیلی خیلی 

حس میکنم خدا هم تنهام گذاشته

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

تنها راه پیشرفت من درس خوندنه اجازه هیچ کار دیگی ندارم

خب دندون نشد رشته های پیراپزشکی خوبن برات آرزوی موفقیت میکنم

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

من خیلی دوست داشتم رشته تحصیلیم مرتبط به علوم پزشکی باشه هم بخاطر خودم و هم به خاطر خانواده‌ام اما امسال یه رشته دیگه قبول شدم و تصمیم گرفتم همین مسیر رو برم اوایل فک میکردم شرمنده خودم و خانواده‌ام شدم ولی الان میفهمم خدا با این رشته صلاح منو خواست و چقدر خوب که وارد این رشته شدم و وارد رشته هایی که یه روزی رویاشو داشتم نشدم 

اگر مطمئنی تلاشتو کردی مطمئن باش همون خدایی که برای اون روزه گرفتی و با اون وضعیت درس خوندی هرچی سر راهت بیاره صلاحته و خودش مسیرت رو میسازه بهش اعتماد کن 

شما تا حالا کسیو دیدین شریف رفته باشه بیکار باشه؟ هرچی با فوق لیسانس بیکاره یا بی عرضست، یا زوری رفت ...

بله من میشناسم. رتبه برتر شربف تو اسنپ کار میکنه فقط اونایی که با معدلای بالای ۱۸ فارغ التحصیل میشن شانس بیشتری دارن

😎🦁🔥

بدون کنکور وارد دانشگاه شید اخه به خودتون زحمت الکی میدین واسه چیزی که هیچ فایده ای نداره

تروخدا وقتی نمیدونی حرف نزن

این حرفارو فقط اونایی ک تو شرایطن میفهمن

من خیلی دوست داشتم رشته تحصیلیم مرتبط به علوم پزشکی باشه هم بخاطر خودم و هم به خاطر خانواده‌ام اما ا ...

منم امسال هرچی شد میرم چندین ساله حبسم تو ی اتاق 

ولی میترسم خدا تنهام گذاشته باشه اخه هیچ ردی نمیبینم ازش 

خیلی نگرانم من خدا رو از دست داده باشم

تروخدا وقتی نمیدونی حرف نزناین حرفارو فقط اونایی ک تو شرایطن میفهمن

یه جوری باهامون حرف میزنن انگار هیچی قبول نشدیم موندیم ی چیزی قبول شیم 

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚