2777
2789
عنوان

اونایی که خونشون الان مرتب نیست بیاین عکس بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3501 بازدید | 83 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونه ما همیشه انگار بمب زده توش

مبلت شبیه منه. حتی رنگش هم نزدیکه. مال من یه کم روشن تره 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

خونه م  کثیف نمیشه خیلی کم پیش میاد 

بهم ریخته بشه اعصابم داغون میشه سریع جمع میکنم حوصله بهم ریختگی ندارم والا

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
متاسفانه من وسواس دارم حتی اگه از خستگی بمیرم تا همه جا مرتب نشه شب نمیخوابم الانم خسته و نابود وپاد ...

عزیزم درد مند میشی خدایی نکرده پاهات ازحس می‌ره میفتی روجا زیردست میشی تایکی یه لیوان آب بهت بده شوهرها هم قدرنمیدونن میگن مریض بودی ارثی فلانه هزارجورآرتروزمیگیری

من دیوونه وسواس دارم عین پت ومت هی بچه هام میریزن من پشت سرشون جمع میکنم دلم میخاد بیخیال باشم اما ن ...

دقیقا 

چند روز پیش یه کلیپ از دکتر عزیزی دیدم می‌گفت خونه ای که توش بچه‌س اگه مرتب و تمیز باشه یکی این وسط کتک خورده 

بچه ای که خونه ش همش تمیزه مریضه  بسکه مادر میگه جمع کن نریز نپاش مادره اعصاب داغون بچه م داغونتر از مادر یه همچین چیزی ایقد حرفشون به دلم‌ نشست 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
من گاز رو تمیز کردم چدن هاشم شستم شوهر ۸ اومد گفت شام نیست؟رفت پیتزا خرید برا بچه هامیدونه وقنی گاز ...

منم امروز یکساعت گاز تمیز کردم

هفته ای ۲ بار کل خونه رو تمیز میکنم‌

بقیه روزها درحد جارو شارژی و مرتب کردن