2777
2789
عنوان

اونایی که خونشون الان مرتب نیست بیاین عکس بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3500 بازدید | 83 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر جا رو تمیز میکنم پسرم به پنج دقیقه نکشیده میریزه بهم

اره بچه داشتن این دردسرهارو‌داره

البته منم بچه ندارم برا همون دارم حرف گنده میزنم🤣😅

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

متاسفانه من وسواس دارم حتی اگه از خستگی بمیرم تا همه جا مرتب نشه شب نمیخوابم الانم خسته و نابود وپادردم داشتم اما خونه رو مرتب کردم اسباب بازی ریخته بودن بچه ها جمع کردم و الان دراز کشیدم تازه، خسته و کوفته.گرسنمم هست نا ندارم برم یه لقمه بخورم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بخدا دیگه شبا با مسکن میخابم از کمر درد از صبح سرپام اخر شبم این وضع خونه اس

عزیزم 

خدا حفظش کنه 😇

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

هر جا رو تمیز میکنم پسرم به پنج دقیقه نکشیده میریزه بهم

من دیوونه وسواس دارم عین پت ومت هی بچه هام میریزن من پشت سرشون جمع میکنم دلم میخاد بیخیال باشم اما نمیتونم میترسم آخرش از پا در بیام این  وسواسم به مامانم کشیده 

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

من دیوونه وسواس دارم عین پت ومت هی بچه هام میریزن من پشت سرشون جمع میکنم دلم میخاد بیخیال باشم اما ن ...

عزیزم مراقب سلامتیتون باشید واقعا تو فامیل دیدم که وسواس داشتن واقعا تو پیری خیلی اذیت کشیدن 

برین دکتر درمان شین بخدا ارزش نداره بخاطر اینکه خونه نامرتبط باشه پدرکمرو ….در بیارین 

و اینکه ب بچه هاتون یاد بدین تو اتاقشون بازی کنن