2777
2789

در راستای تاپیک قبلیم الان یاد به خاطره ی دیگه افتادم که گفتم تعریف کنم 🤣🫣

ما خونه ی یکی از فامیلامون مهمونی دعوت بودیم بعد مهمونی زنانه بود 

بعد خونه ی این فامیل ما اینطوری بود که دو تا پذیرایی داشت که از ی در بهم وصل میشدن 

از در ورودی که میومدی داخل وارد پذیرایی اول میشدی بعد ی در بود که وارد پذیرایی دوم میشدی

هیچی ما هم میریم داخل پذیرایی دوم و بعد اتمام مهمونی که اومدیم بیرون که بریم خونه هامون …

<البته اینو بگم این فامیل ما خیلی حساسه باید حتما خونه اش پاپوش بپوشیم> 

خب داشتم میگفتم ما اومدیم بیرون یهو همون لحظه پسر این خانمم میاد داخل بعد واقعا نمی‌دونم چرا سلام که کردم 

لبه ی پاپوشم گیر کرد به روفرشی چند قدم پرت شدم جلو 

بعد مامان همین پسره که میزبان بود برمیگرده میگه هل نکن هل نکن 😂

ابروم رفت 😭😂🫣

امشب تا صبح فک کنم باید به خجالت های گذشته ام فکر کنم 

خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یبار خونه داییم بودم تنها بعد نوجوان بودم فامیلای زنداییم اومدن خونشون بعد زنداییم پذیرایی کردمن گفتم بزار من جمع کنم بشقابارو همینکه بلندشدم دوسه تا بشقاب چاقو برداشتم نمیدونم پام خواب رفته بود یاسرم گیج رفت با کله خوردم زمین همهه چی پخش وپلاشد خیلی خجالت کشیدم هنوزم یادم میفته خجالت میکشم😅🤣

امروز بابت یه موضوعی داشتم خجالت می کشیدم ( همکار آقا متوجه شد من پریودم)

بعد همکارم پرسید خانوم فلانی چرا قرمز شدین ؟؟؟

یهو هول شدم گفتم نه من خجالت نمی کشم ....

می خواستم بگم که نه من قرمز نشدم که گند زدم 😐💔

امروز بابت یه موضوعی داشتم خجالت می کشیدم ( همکار آقا متوجه شد من پریودم)بعد همکارم پرسید خانوم فلان ...

وای😂😂🙌🏻🩷

یبار خونه داییم بودم تنها بعد نوجوان بودم فامیلای زنداییم اومدن خونشون بعد زنداییم پذیرایی کردمن گفت ...

واییی 😂😂😂😂

یه مشت استیکر داغون داشتم اشتباهی جای اینکه بفرستم واسه دوستم فرستاده بودم داخل گروه مدرسه پسرم 🤦🏼‍♀️که دوستم زنگ زد گفت برو خرابکاریت جمع کن اینا چیه فرستادی زود پاک کن 

پسرهای گلم دوستتون دارم .

خجالت آور ترین کاری که کردم این بود اسنپ درخواستمو قبول نمی‌کرد یه آقای تو کوچمون بود که ما عاشق هم بودیم رفتم بهش گفتم محمدمیشه منو برسونی باشگاه؟

گفت آره بیا بریم وقتی سوار شدم بهم گفت خوبی گفتم ممنونم یکم صحبت کردیم موقعه خدافظی وقتی میخواستم از ماشین پیاده شم پام گیرکرد افتادم زمین

بعدش دیگه هیچ وقت سوار اون ماشینی که قرار بود ماشین عروسم بشه نشدم

ازدواج کرد ماشینش ام شد ماشین عروس یکی دیگه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.