2777
2789

کلا انتظار کمک از خانوادم داره 

سرکار می‌ره تلاش می‌کنه ولی خب انتظار داره ۶ ماه پیش تا طلاق پیش رفتیم نمی‌دونم کسی منو یادشه یا ن هرروز تاپیک میزدم دنبال خونه نمی‌گشت برا اجاره صابخونمونم گفته بود دربیاین انتظار داشت خانوادم پول پیش خونه بدن تا اینک ی خونه فوق داغون ۴۰ متری بالای ۴۰ سال ساخت گرف و در حال حاضر همینجا هستیم و کابینت نداره و گف موقت در حد دوسه ماه اینجاییم تا پول پیش جور کنم الان شده۶ ماه ی هزاری هم پس انداز نکرده

الان داداشم پول خابونده حساب و با سپرده و گردش حساب وام براش جور کرده با کلی اصرار بانک و کارمند بانک گفته ک ضامنارو کم کنه ی ضامن خودم میشم یعنی داداشم یکیم شوهرم پیدا کنه.۴ ماهه گفته داداشم میاد الان ک نزدیک ضامن بردنه میگ نمیتونه بیاد داداشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی آدم قدرنشناسیهدوروز دیگم باکوچیکترین بحث قسط نمی‌ده ک مثلا منو داداشمو اذیت کنه

خب پس تو چرا خودتو پیش داداشت خراب میکنی وظیفه ی شوهرته که به فکر خونه باشه نه داداشت بعد پول قسطارو نده هم از داداشت حرف میشنوی هم اینکه به شوهرت بگی قسطارو بده زبونش برات دراز میشه که اصلا داداشت برام وام نمیگرفت

خب من میگم وام و یکی جور کرد براش ضامنم ک یکی داداشم یعنی نمیتونه ی ضامن پیداکنه

میتونه ولی خب داره تنبلی میکنه اگه مشکل فقط یه ضامنه یکی دیگه پیدا کن خونتو که بزرگ کردی دیگه زحمت نده به خانواده ات

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

امکانداره قسطای وامرو نده بیوفته گردن فامیلات خودت هم ضامن نشو 

ی دهه 60بیش فعال مادر ستا بچه که یکیش هنوز تو دلمه.      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36