2777
2789
عنوان

بدبخت شدم توروخدا بیاید یه کاری کنید😭😭😭😭بدون قضاوت بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 53 پست
سنمون کمه من ۱۸ اون ۲۱

خودتو درگیر این چیزا نکن از الان و اصلا نرو دنبال رلت،خودش اگه فهم داشته باشه برمیگرده و ازت توضیح میخاد ولی اگه تو بری سراغش و توضیح بدی فکر میکنه میخای لاپوشونی کنی.

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیز دلم من طرفداری کسی رو نمیکنم اما خب این هست توی جامعه ما و یک انتخابه بهتره درمورد مشکلشون حرف ...

بنده از قرآن جواب ایشون رو دادم، صدها آیه تو قرآن هست که می فرمایند اگر کار سوئی انجام دادی عاقبتش گریبان گیرت  میشه!

راه حل: توبه کنه و ادامه نده به امام حسین متوسل بشه ، ایشان شفاعت کنن که مشکلاتش حل بشه.

سنمون کمه من ۱۸ اون ۲۱

خب دیگه بچه بودید منم بچم البته😂

رابطه توی سن پایین کلا اشتباهه 

منم ۱۸ سالمه و چند ماه پیش کات کردم و فهمیدم چقدر کار درستی بوده 

اینکه هیچ پسری فعلا توی زندگیت نباشه تا بعد از ۲۳ یا ۲۴ سالگی درست ترین کاره 

حالا برو باهاش حرف بزن بزار اگر میخاد تموم کنه خودش تموم کنه 

حداقل بعدش عذاب وجدان نگیری

بنده از قرآن جواب ایشون رو دادم، صدها آیه تو قرآن هست که می فرمایند اگر کار سوئی انجام دادی عاقبتش گ ...

آره خب حرف شماعم درست 

ولی اتفاقیه که افتاده 

در عوض میشه تجربه براشون

خب دیگه بچه بودید منم بچم البته😂رابطه توی سن پایین کلا اشتباهه منم ۱۸ سالمه و چند ماه پیش کات کردم ...

مشکلم همینهههه گفتم بزار حرف بزنم بعد هرجا خاستی بری برو اصلا گوش نمیدا

خب الان نه 

الان اصلا هیچ حرفی باهاش نزن 

بزار یکم بگذره و آروم شه که بحثی پیش نیاد

بعد بدون جنگ و دعوا تمومش کنید

باهم هماهنگ بودن تو جه ساده ای

آفرین😂😂😂

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

چه حوصله لی داشتی از ۱۴ سالگی رل زدی! بذارید بعد کنکور و دانشگاه با بکی آشنا بشید هم خودتون پخته تر عمل میکنید هم طرف