2777
2789
عنوان

بنظرتون کسی پیدا میشه از کباب کوبیده یا برگ بدش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 49 پست

بلاخره هر کس ذائقه ای داره مثلا من عاشق گوشت و کباب و این چیزا یکیم ممکنه خیلی بدش بیاد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیدا میشه

من بادمجون خیلی دوست دارم اونایی م نمی خورن درک نمیکنم

کلا همه غذاها رو میخورم

بعضیا پیاز گوجه نمیخورن سوا می کنن اصلا نمی تونم درک کنم یعنی زن 50 ساله هم دیدم اینجور باشه

گوشت میخوره کبابش رو نمیخوره کباب کوبیده بدش میاد

گوشت هرچی بهش ربط داشته باشه لب نمیزنه فقط مرغ دوست داره حبوبات سبزی جات 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم جوجه نمیتونم بخورم 

حالم بد میشه 

یادم نمیاد کی خوردم 😬😅

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

خیلی بده ک بدنش کمبود پیدا میکنه..یجوری بازیش بدع به خوردش بده

بخدا اگه شده گرسنه بخوابه لب نمیزنه عوضش پیتزا فلافل چیزایی که ضرر داره میخوره

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

بچه های خواهرم اصلا لب نمیزنن یکی ۱۴ سالشه یکیش ۸ اگه یه ذره تو لقمشون  بشه بالا میارن 

در این حد

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.