2777
2789

سفره صلوات و سوره توحید هدیه به امام رضا و حضرت معصومه و مادرشون نجمه‌خاتون

بسم الله الرحمن الرحیم

با توکل به خدا و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام

سفره صلوات و سوره توحید هدیه به❤️ امام رضا علیه السلام و ❤️حضرت معصومه سلام الله علیها و مادرشون نجمه خاتون ، اول به نیت سلامتی امام زمان و تعجیل در فرج و حاجت روایی همه شرکت کنندگان و همه کسانی که اسمشون اینجا نوشته شده

✅تا هر موقع خواستید فرصت دارید (زمان نداره)

✅ ببخشید فرصت ندارم جوابتون بدم

✅ هر کاربری که کامنت بزاره براش صلوات می فرستم

✅اسامی حاجت مندان رو در چنتا کامنت ارسال می کنم

❤️اسامی حاجت مندان:

@ریحان_71     و شفای دخترش نیایش

@گل__مهر23919     و شفای کامل بچه اش،@ریحان_خدا @alma2aaa    

@ایلیوس و خانواده @حنا70 و خانواده @حنای_من و امضاش و خانواده

جذاب 42 شفای باباش، ستایش، طیبه، darvariii، @رفیق_خدا، مادر سرطانی که تازه زایمان کرده. سودا هستم9، مهلا موفقیت در کنکور. زهرصبر، فاطمه که عمل لاپاراسکوپی داشته جواب آزمایش خوب بشه. آی_ام_یونیک و بیمار مد نظر. سلامتی و خوشبختی فاطمه،

موفقیت فاطمه کنکوری، موفقیت مهلا، زهرا دکتر. ساری۲۱ و شفای زن دایی اش، موژان، ژینا، ژینو. rosegolden و شفای باباش، @دختر_اردیبهشتم ، saliban، مشید. باقلیپلو، شفای فرزاد، شفای کامل سوسن، @آشرشته   و خانواده 

شفای مهراب تصادف کرده،

@toranjbano     و سلامتی نی نی سالم بغل بگیره، شفای مسعود فرزند محمدعلی@گونل9645‍ شفای داییش. ادامه اسمها در کامنت بعدی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

اسامی حاجت مندان ❤️

@حریق_سبز80    @محددثه @الماس1400     و مادرش و خواهرش شفای کامل سام، الینا،، نجمه، مایا، رضا، ماماندودخترگل و خانواده، الهه مشهدی، الهه تهرانی، غزاله، سپیده، سحر سادات، سحر، شادی، نگار، رویا، رویا و خواهر و برادرش، دختر_اردیبهشتم سمیه، هستی، وارسته، ساراk, ملوسک، شفای بچه sooogol3498، الیسان، mahyas1379 و برادرش. شفای بچه دو ساله، @liliot کنکور و پیروزی در دادگاه ، شفای بچه های لیلا، شفای مهراب، شفای دختر مهتا، شفای صنم. ninisafar. مامان مهدیار و بچه هاش @آرزوهام3 @آرسامم arinarad آرینمسعود فرزند محمدعلی، زهرا دکتر، فاطمه رهگذر، هایدی8،@_vajihemk، ثنا، ننه ممد،عذرا_مث_برق_نروو،@دختری_که_جک_ولش_کرد @حنا70 و خانواده @وحشی_زیبا2 @مردک__دلتنگ و شفاش @رهبهبحبهحبح @فاقد_نام_مستعار دخترش ک الان دم بخت هست..نیلوفر و حسین، علیانم حاجت سمیرا سادات، زهرا سادات خانم میلانی bibijooon منصوره، @گلنازززم2 و برادرش @zainab63 و شفای مهدی، سایبان 12، زهرا، ثنا حفظ آبرو، سولماز@نخودچی1400‍، سمیرا، شفای یه بنده خدایی و حل مشکل داداشش. @baharrrrr400 @ماهی_برکه_کاشی

@parpari717 شفای پسرش عمل جراحی قرار انجام بده، پسر آنجل 74، پسر یا رضا. زمان نداره @mlita91 @درمسیرخدا    @سوییفت خوشبختی و سلامتی@18_narnia @برگ_در_آسمان

@رزقرمزرنگ     و رضا و مریم@آرتمیس28 @مامانمهرادم92402    

@مامانبزرگپانیذ. خوشبختی معصومه

زهرا خانم، امیر و سعیده وزهراوسید امیرحسن وسیدامیرحسین، خوشبختی فاطمه، فرزانه، شفای سهیل، امیر علی شفای دختر @هاناالسادات @حنا70[/USER] و خانواده و حل مشکل داداش هاش @گلگلی @زهراعسلی @تبسم288 و خانواده @تمنااا8تنهااا@دختریتنها123 و بچه هاش

@رزعشق و شفای بچه دوستش @تبسم1367 و خانواده @ایلیوس و خانواده ‍ @مریمی1375 قبولی آرین دانشگاه دولتی تهران رشته مورد علاقه ش .. ملکهـمستقل و کار شوهرش، نیلوفر و حسین@هی_عمو @ایلیوس و خانواده@حنای_من و امضاش و دوستان مد نظرش @مامانمهرادم92402 و سلامتی بچه هاش و حل مشکل و بدهی. شفای کامل خودم و حل مشکل داداشم و کربلا رفتنم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی حاجت روا شی خواهر

صد صلوات و صد توحید سهم من

بحق این غروب جمعه همگی حاجتروا شن

اگه پستم رو خوندید برای مشکل پسرم دعا کنید که ختم به خیر بشه😔

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

سلام مهربانو جان، خوبی عزیزدلم؟ ممنون از محبتت😍

من به نیت حاجت روائی شما و همه دوستانی که تگ کردی ده تا توحید و ۱۰۰ تا صلوات🌺🌺

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اسامی حاجت مندان ❤️ @حریق_سبز80 @محددثه @الماس1400 و مادرش و خواهرش شفای کامل سام، الینا،، نجمه، ...

قزبونت برم

۲۰۰ تا توحید با ۲۰۰ صلوات با من 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ممنون عزیزم صلوات میفرستم

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

اسامی حاجت مندان ❤️ @حریق_سبز80 @محددثه @الماس1400 و مادرش و خواهرش شفای کامل سام، الینا،، نجمه، ...

سلام عزیزم 💖 

خیلی ممنونم، قبول حق 🤲🏻 

به نیابت از شما هدیه میکنم به صاحب سفره، الهی حاجتروا بشید 🤲🏻 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم✨
❇️قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾ ❇️

✨بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم✨
❇️قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾  ❇️

❇️قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾ ❇️

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ✨

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

@beauti3_    

@avaro    

@kmkmk_    

@اوج_آسمان    

@خانمحاجآقا    

سلام دوستان عزیز وقت بخیر ببخشید که مزاحمتون شدم دو تا زحمت براتون دارم به نیت حاجت همه کسانی که اسمشون در تاپیک هست یه صلوات بخونید و به نیت شفای نیایش حمد یا صلوات بفرستید منم لایق باشم به نیت حاجت دلتون صلوات و قرآن می خونم 

سلام عزیزم 💖 خیلی ممنونم، قبول حق 🤲🏻 به نیابت از شما هدیه میکنم به صاحب سفره، الهی حاجتروا بشید � ...

سلام ب روی ماهت خوبی عزیزم  مرسی 😘❤️

خوش امدی یک دنیا ممنون لطف کردی 

به نیابت از خواهر عزیزم، @بانویتابستان71  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم✨

❇️قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾  ❇️

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا