2777
2789

حتی زنگمم نزدن تبریکم بگن

منم دخترم ارزوها دارم خب دوس دارم یکی بهم کادو بده شما ها اگ شرایطتون مثل منه چند سالگی ازدواج کردین ؟ و اینکه مدرکتون چی بوده زمان ازدواج ؟

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج که ربطی به مدرک نداره. شعور و شخصیت احترام و.... مهمه. عنوانت یه چیز میگه متنت یه چیز دیگه. میگی کیا سال اول نه یلدایی بردن نه عیدی؟ برای کیا باید ببریم؟ دوباره میگی دلم کادومیخواد

من ی دختری ام ک بابا مامانم رو چشماشون بزرگم کردن تا دلت بخواد خواستگارای خوب داشتم خونه بابام هیچی کم نداشتم تنها دلیلم برا تحمل اینکه هیچی برام نیاوردن این بود ک با همسرم دوست بودم ازدواج کردم  مدرکمم لیسانس کامپیوتر

7ساله منتظر ی اتفاقی ام...میشه ی صلوات برا خواسته ام بفرستی؟
ازدواج که ربطی به مدرک نداره. شعور و شخصیت احترام و.... مهمه. عنوانت یه چیز میگه متنت یه چیز دیگه. م ...

اخه چند بار شوهرم گفته چون من شاغلم برام خرج نمیکنه میگه خودت داری خرج خودتو بده

و اینکه چجوری بی محبتیشون رو فراموش کردی ؟

فراموش نکردم ۴سال بود ک قطع رابطه بودم باهاشون خونوادمم خبر نداشتن تا همین چند روز پیش ک همسرم با کلک منو کشوند خونشون باهاسون حرف میزنم ولی ته دلم راضی نیستم ازشون و اینو ب خودشونم گفتم البته اینم بگم ک من پدر شوهرم کارخونه داشت ک ورشکسته شده و نمیشه انتظار زیادی ازشون داشت ولی من ندید بدید ک نیستم بخاطر این چیزا قهر کنم من فقط بخاطر این ناراحتم ک حتی ب زبونم نیاوردن ک دخترم دستمون خالیه ببخش ک مثلا پاگشا نکردیم حتی ی روسری برات بخریم محبت مالی و رسم و رسومی ب کنار محبت زبونی هم بلد نیستن و با این حال از مامان بابای من انتظار دارن ک همه کار برامون بکنن بیچاره مامانم بابام اندازه پول ی خونه برامون خرج کردن خیلی قدر نشناسن خیلی من دردم اینه

فراموش نکردم ۴سال بود ک قطع رابطه بودم باهاشون خونوادمم خبر نداشتن تا همین چند روز پیش ک همسرم با کل ...

چقد شبیه همیم منکه چند روزی هست لعن و نفرینشون میکنم چون دیگ تحمل به دوش کشیدن این بی محبتیشون رو ندارم

چقد شبیه همیم منکه چند روزی هست لعن و نفرینشون میکنم چون دیگ تحمل به دوش کشیدن این بی محبتیشون رو ند ...

بسپار ب خدا عزیزم من ک میگم خود کرده را تدبیر نیس انتخاب خودم بود اگه با یکی از خواستگارام ک منتمو میکشیدن ازدواج میکردم منم آرزو ب دل نمیموندم مامانم چقد غصمو میخوره طفلی با سیلی صورتمو پیشش سرخ نگه میدارم ک من خوشمو خوشبختو فلان وگرنه ی حسرتی تو دِلمه ک بیا و ببین

بسپار ب خدا عزیزم من ک میگم خود کرده را تدبیر نیس انتخاب خودم بود اگه با یکی از خواستگارام ک منتمو م ...

منم چون هنوز زیر یه سقف نرفتیم همش مامانم گریه هامو میبینه غصه میخوره بنده خدا میگه اینقدر داری اذیت میشی و تصمیمتو هر موقع خاستی بگیری پشتتم 

مشکل نداشتنشون نیستا میدونی اینکه سعی میکنن تو دل خوانوادشون اب تکون نخوره ولی مایی زنشونیم رو به راحتی اذیت میکنن باعث میشه فکر کنم ازدواجم اشتباه بوده

سرکار هم میری ؟