از سرکار رفتن یا نرفتنتون راضی هستید؟ اونای که نمیرن حتما از همسرتون پول میگیرید یا اینکه همه خرجاتون با یه کارته؟ میخام ببینم چنددرصد مث خودم زندگی میکنن 😁 لطفا واقعی بگید
من خونم.و کلا هرچی همسرداره دست منه.یکی هستیم و پول جدانداریم.
وقتی وسط جنگ میشه نامه فرستاد،وقتی حتی زندانی اجازه ملاقات داره،یعنی مهم نیس توچقددرگیری ،همیشه ینفرهس ک بایدبهش برسی چون اون فقدتوروداره پس درگیری بهانه ی خوبی برای نبودن نیست...صحبت از ماندن یک عمربه کنار،قدرنوشیدن چایی بمانی کافیست.عشق شایداشتباهی بین ماباشدولی گاه گاهی حال مارا اشتباهی خوب کن...
من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانهتره🥕
خونه .همه ی خرج با شوهرمه نمیدونم درامدش چقدره اصلا نمیگه پولم دست خودم نمیده فقط میگه چی میخای بخرم
حسادت به حیوانات پدیده ایه که فقط توی ایران وجود داره و متاسفانه خیلیی ام زیاده ..یعنی یه عده چشم ندارن ببینن یه حیوون داره غذا میخوره اغلب طاقت نمیارن حیوونو میترسونن یا به کسی که داره غذارسانی میکنه میگن بجای این به آدما کمک کن
من خونه م از پسرم مراقبت میکنم پول خاصی از همسرم نمیخوام که فقط مختص خودم باشه ولی اون هرماه بعد از خریدای خونه باقیمانده حقوقشو میزنه به کارتم که پول پیشم باشه و اگه خرجی هم خاستم برای خودم بکنم با توجه به شرایطم نمیتونم برم سرکار ولی دوس داشتم میتونستم درآمدی داشته باشم و پولی بیارم تو خونه همین