2777
2789

شغلتون رو هم بگید لطفا 

از سرکار رفتن یا نرفتنتون راضی هستید؟ اونای که نمیرن حتما از همسرتون پول می‌گیرید یا اینکه همه خرجاتون با یه کارته؟ میخام ببینم چنددرصد مث خودم زندگی میکنن 😁 لطفا واقعی بگید 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خونم.و کلا هرچی همسرداره دست منه.یکی هستیم و پول جدانداریم.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2150848       تویی تمام ماجرا که رفته ای ولی مرا به حال خود نمیگزاری،صدای قلب من چراغمت نمیکشد مرا،چرا هنوز ادامه داری...🍀میشه از تنهاییهای ماااهزااار صفحه نوشتتت...🍀این دیوونه حالش بده،ضربه زدن همه بهش...🍀دل من هواتوکرده،هنوز بغض توگلومنی چه زشت...🍀

نویسنده ، نوازنده و دوبلورم 

کاملا راضی ام

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

من ازدواج کردم شاغل نبودن ولی از نظر مالی هم مضیقه ای نبود 

کلا همسرم مدیریت مالی رو دوست نداشت 

ولی الان شاغلم 

از هزاران جهت خیلی حالم بهتره 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
شما نگفتی چطور زندگی میکنی

من خونه م از پسرم مراقبت میکنم پول خاصی از همسرم نمیخوام که فقط مختص خودم باشه ولی اون هرماه بعد از خریدای خونه باقیمانده حقوقشو میزنه به کارتم که پول پیشم باشه و اگه خرجی هم خاستم برای خودم بکنم با توجه به شرایطم نمیتونم برم سرکار ولی دوس داشتم میتونستم درآمدی داشته باشم و پولی بیارم تو خونه همین

تو خونه کار میکنم

کم یا زیاد تمام درآمدمو پس انداز میکنم و طلا میخرم بعضیییییییی وقتا یه کوچولو شاید خرید کنم

صفر تا صد مخارج با همسرم هست

برای یه کارهایی پول میزنه به کارتم که باز اضافه بیاد پس انداز میکنم

خرید خونه با کارت خودشه

تو خونه کار میکنمکم یا زیاد تمام درآمدمو پس انداز میکنم و طلا میخرم بعضیییییییی وقتا یه کوچولو شاید ...

میشه اگه ممکنه بگی چطوری پس اندازمیکنی وچقدرطلامیخری؟

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

من مدیر مدرسم

ماهی ۱۵ میلیون حقوقمه.شوهرمم مدیره اون تقریبا ماهی ۲۰ میگیره

بخاطر شرایط اقتصادی ، چاره ای جز سرکار رفتن ندارم

هر چند مستقل بودن خیلی خوبه ولی ترجیح میدادم شوهرم پولدار بود و خونه دار بودم

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊