2777
2789

لطفا اگه میشناسید بهم معرفی کنید

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

سیکل داری؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره ،فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد موسسه انلاین هست 

ماز

کلاسینو 

تاملند

هدف 

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، نظرتونو واسه خودتون نگه دارید چون ریپلای جواب نمیدم/اینجا تبادل نظره نه تحمیل نظر/اقایون درخواست ندین

سیکل داری؟

اره عزیزم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

تا چه مقطعی خوندی

نهم

دهم معماری هم خوندم ولی مدرکشو نگرفتم

یعنی اموزش انلاین میخوای؟تام لند و‌کلاسینو هست ولی خب هزینشون زیاده

اره عزیزم

اینا که گفتی چی هست؟سایته؟هزینه ش مهم نیست

آموزش آنلاین کلاسینو و تاملند هست فیلم هاش هم تو تلگرام پخش میشه

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

زیاد موسسه انلاین هست مازکلاسینو تاملندهدف

عزیزم از کجا باید ثبت نام کنم؟

بله اساتید هردرس هستن باید پیجشوکو پیدا کنی

پیج نمیخوام

میخوام مدرک هم بگیرم

آموزش آنلاین کلاسینو و تاملند هست فیلم هاش هم تو تلگرام پخش میشه

باید ثبت نام کنم؟از کجا؟

چرا ول کردی درسو اخه عزیزم حداقل دیپلم میگرفتی بعد شوهر میکردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره ،فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد