2777
2789

بابا این سایت زنانست چیزی عایدتون نمیشه برید بیرون تا یه تاپیک میزنیم ۱۰نفر درخواست میدین چقدر بیکار و بیعارید که میاید سایت زنانه 

واقعا که...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عجیبه ولی خداروشکر ب من خیلی وقته اقایی درخواست ندادهفکرکردم نسلشون منقرض شده توسایت

نه بابا من چندتا کاربری دارم یک نفر میبینی به همه میاد درخواست میده مریضن به نظرم

مقصر اونا نیستن فقط مسولین سایت اگه میخواستن سایت زنونه باشه باید گزینه مرد رو برمیداشتن و تدابیری م ...

بعد اون مردا هم میان جنسیتشونو زن میزنن

حاح حاح

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

خصوصا کاربر دانیال

خدای من به هرکسی اندازه قلبش میبخشه‌؛ اندازه وقتایی که بی حسادت از شادی بقیه خوشحال میشی و برای کسی بد نمیخوای🫀✨️ آدما برای من به اندازه ذاتشون زیبان و ارزش دارن🩶🦋

مقصر اونا نیستن فقط مسولین سایت اگه میخواستن سایت زنونه باشه باید گزینه مرد رو برمیداشتن و تدابیری م ...

چطوری ؟ چطور بفهمن؟!

یه چیزی می‌گید

گرچه دلیلی نداره سایت زنانه باشه

بچه داری فقط وظیفه حانم نیست و یه آقا باید در مورد بارداری بدونه تا کمک حال همسرش باشه