2777
2789

هیچ سریالی مثل شهرزاد نمیتونه عمیقا رو قلبم تاثیر بزاره من با تک تک سکانس های عاشقانه و احساسیش اشک ریختم و عمیقا تحت تاثیر قرار گرفتم

سکانس های هاشم و بلقیس تو فصل دوم شهرزاد عااالی بودن دلم میگیره با دیدنش🥺🥺 

یا بازی عمیق خانوم ترلته علیدوستی فوق العادس واقعااااا آدم رو تحت تاثیر قرار میده این حجم از هنرمندی

یا خانوم پریناز ایزدیار که همزمان ۴ تا صفت و نفش رو تو این سریال ایفا کردن

داستان درجه یک👌 بازیگرا درجه یک👌 بازیاشون درجه یک👌

دیگه بعد دیدن شهرزاد هیچ سریالی نتونست عمیقا رو من تاثیر بزاره و به نظرم هیچ سریالی هیچ فیلمی مثل شهرزاد نیست و نمیتونه باشه ۴ بار دیدمش و بازم تک تک سکانساش برام جذابیت داره و هیچوقت تکراری نمیشه برام

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماهواره هر وقت کانال عوض میکنم هستش ..هیچوقتم ننشستم نگاه کنم 😁

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من عاشق خاتون بودم

خاتون هم جذاب بود ولی شهرزاد سکانس به سکانسش خییییلی قوی بود

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

واقعااا تو این سریال هنرمندی شهاب حسینی و مخصوصا ترانه علیدوستی ثابت شد 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ترکیه گند زد به شهرزاد قشنگمون با اون سریال ساختنش

تازه مدعی بودن اره ما کارو چند ماهه جمع کردیم

معلومه تو اون تایم کم ابدوغ خیاری اش میکنن مث سناریو های خودشون

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

شهرزاد فصل اول خوب بود قسمت اخرش گند زده شده داستانهایی که عاشق و معشوق به هم نرسند خوشم نمیاد

چرا اتفاقا دور از انتظار تموم شد من خودم از داستانایی که تهش نعلومه خوشم نمیاد که معمولا سریال های ایرانی رو آخرش خوب تموم میکنن و معمولا همیشه عاشق به معشوق میرسه ولی آخر شهرزاد قابل پیش بینی نبود زیاد