2777
2789
عنوان

این تغییر رفتار یه دفعه ای برای چیه

243 بازدید | 24 پست

من با پارتنرم که استادمه ۹ماهه دوستم خودش با اصرار زیاد باعث شد دوست بشیم اوایل دم به دقیقه بهم پیام و زنگ میزد وقتی متوجه شد منم دیگه دوسش دارم این ارتباط کمتر شد

بهم قبلنا فقط یه بار یا دوبار در طول روز پیام میداد صبح بخیر ایناروهم بعضی موقع ها نمیگفت بهمم نمیگفت که کجا میره خبر نمیداد ولی وقتی من پیام میدادم خدایی زود بهم جواب میداد با مهربونی حرف میزد باهام منم بخاطره همین چیزا موندم تو رابطه بهش محبت میکردم 

اون روز باهاش یه قرار گذاشتم خیلی جدی با عصبانیت گفتم این ۹ماه رابطه به جایی نرسیده من میخوام جدا بشم یه رابطه شاگرد و استادی بینمون باشه منم به درسام برسم دیگه صبرم لبریز شده اونم قیافش بهم ریخته بود هی دستمو میگرفت باهام مهربون حرف میزد حتی گفتم شاگرد و استادی باشه رابطمون گفت اصلا گفت همونجوری که بخوای رفتار میکنم باهات نمیذارم دیگه اذیت بشی خلاصه از ماشین که پیاده شدم دوبار بهم زنگ زد دیگه پیاماش زیاد شد تو طول روز صبح بخیر ایناروهم مرتب میگفت حتی میگفت کجا میره کی برمیگرده کلا تغییر کرده بود اون روز من عصبانی شدم بهش گفتم بخدا به جون مامانم من به دانشگاه چیزی نمیگم اگه از ترس دانشگاه یا کسی تو کلاس داری اینجوری رفتار میکنی که ارومم کنی من چیزی نمیگم سر این حرفم خیلی عصبی شد گفت اصلا برو شنبه به همه بگو اگه چیزی گفتم تف کن تو صورتم همش میگفت چرا انقد منو بدبخت میدونی 

همش استرس دارم که نکنه تو کلاس با یکی دیگست بخاطره همون اینجوری رفتارش تغییر کرده که من چیزی نگم؟

یا از دانشگاه ترس داشته باشه فقط برای ترسش اینجوری میکنه

از اینکه سر کلاسشم نرم واقعا ناراحت میشه حتی بهمم میگه که جات خالیه خیلی

تعداد رای : 7
نظرسنجی
بخاطره ترس از دانشگاست
1
14%
بخاطره اینه که واقعا دوست داره تغییر کرده که نذاره بری
2
28%
عصبانی شده چون فکر میکنه تو اونو ترسو وبدبخت میبینی
2
28%
اذیتش نکن واقعا خیلی داری فشار وارد میکنی بهش
2
28%

چند سالتونه

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ۲۴اون بالای ۳۵

۳۹ سالشه نه؟

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

نه

بنظر من این رابطه شما عجیبه

شما بچه بازی میکنید

اون دنبال یه رابطه پایداره

ببین استارتر عزیز وقتی یکی رو کامل نشناسی نباید باهاش وارد رابطه بشی استاد شما خیلی ازت بزرگتره باید خیلی چیزا رو در نظر بگیری خدایی نکرده هول و اینا نباشه از بچه ها دانشگاه درباره رفتاراش بپرس ببین لو میدن یا نه نگاهاشو اینا اگر نه که عادیه

بنظرم که اصلا رابطتون مناسب نیست از نظر سن و سال و بعدم 

اون حتما کسی رو داره شک نکن

هیچوقت تغییر رفتارا یهویی نمیشن اون خیلی وقته با تو تموم کزده فقط تو اصرار داری ک باهاش ادامه بدی😑

ببین استارتر عزیز وقتی یکی رو کامل نشناسی نباید باهاش وارد رابطه بشی استاد شما خیلی ازت بزرگتره باید ...

نه خدایی بخدا تاحالا نشده اسمش بد در بره

واقعا الان گیجم که چرا یهو انقد تغییر کرد

چرا از اینکه حتی قسم خوردم به کسی چیزی نمیگم بازم انقد عصبی شد؟

بنظرم که اصلا رابطتون مناسب نیست از نظر سن و سال و بعدم اون حتما کسی رو داره شک نکنهیچوقت تغییر رفتا ...

من چه اصراری کردم؟؟

من که رفتم تمومش کنم گفتم رابطمون عادی بشه مثل دوتا دوست

اون یهو محبتاش زیاد شد