2777
2789
عنوان

عادیه که دو تا قهوه چهارصد هزار تومن شد⁉️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 96 پست
بالاشهر بوده لابد کاپو دیگ خودشو بترکونه ۱۰۰ یبار تو فرودگاه اسپرسو خوردیم دونه ۹۵ تومن چهارسال پیش ...

اره سمت فرمانیه بود🥴😂

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر کنم خودمون قهوه ساز بخریم بصرفه تر باشه

قهوه جوش بخری آره

ولی زیر ۱۰۰،۱۵۰ تومن دستگاه قهوه ساز نیست

من موقع خرید جهازم گرفتم ۱۰ تومن فک کنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من تمیزی کافه برام مهمه  نه لوکس بودن  

و همیشه جایی میرم قیمت منصفانه باشه  بدم میاد وحس بدی بهم میده  پول بریز بپاش کنم بیخودی 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

کاپوچینو، بسته ای حدود ۲۰ هزار تومن قیمتشه؛ گود دی یا ترابیکا. با این پولی که دادین میتونستین ۲۰ تا ...

دقیقا..خوشمزه تر هم بود😂

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

والا یبار بالاشهر رفتیم کافه برق رفت بعد گارسونا با شمع آمده بودن بالا سر میز ما فقط ایستاده بودن تمام میزا صدای ملچ موج ماج میومد اینا فقط زوم بودن روما آخر سر هم خدا تومن اظافه آزمون کرفتن دوستم گفت فکر کنم جون با شمع وایسادن بالاییمون پول اون بود

من تمیزی کافه برام مهمه نه لوکس بودن و همیشه جایی میرم قیمت منصفانه باشه بدم میاد وحس بدی بهم مید ...

اخه زیاد هم خدمات خوبی نداشت

میز و صندلیش آهنی بود

خیلیم شلوغ بود و رفت و امد داشت و حتی قهوشم زیاد خوب نبود..

واقعا حس میکنم انداختن بهمون😭😂

اخه زیاد هم خدمات خوبی نداشتمیز و صندلیش آهنی بودخیلیم شلوغ بود و رفت و امد داشت و حتی قهوشم زیاد خو ...

سوال میکردی شاید اشتبا کشیده

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

چون شما قهوه زیاد میخورید دلیل میشه که قیمت همینه، خوب مشخصه گرون گفته

یعنی حرف شما سنده، حرف من که هر روز صبح قبل رفتن سر کار یه قهوه میگیرم چرت و پرته؟ 😂 وا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یعنی حرف شما سنده، حرف من که هر روز صبح قبل رفتن سر کار یه قهوه میگیرم چرت و پرته؟ 😂 وا

خانم جوری حرف نزنید که انگار ما تو عمرمون نه قهوه خوردیم نه کافی شاپ رفتیم، خوب حتما رفتیم و دیدیم که اکثریت میگن گرونه، من خودم یه مدت معتادش شده بودم هر روز میرفتم یه فنجون کوچیک قهوه با یه کوکی تقریب 40 تومن میشد تقریبا اخرین بار دوماه پیش بود، کاپوچینو هم 85،با توجه به تورم میگیم نهایت شده 150،بهترین نقطه ی شهرمون، خیابون خواجو اصفهان

درخواست دوستی از خانمها هم به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان پذیرفته نمیشود

ما ساعدی نیا و لمیز و ویونا و ..همیشه میریم تا حالا اینکارو نکردن

واااای ایول از سال 87 اینجایی 😍😍

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم