2777
2789
اگه سومی رو ناخواسته باردار باشی و با دومی دوسال تفاوت سنی داشته باشی چی

دو سال تفاوت خیلی خوبه.

خدا و حکمتشو شکر. فکر سقط نکن.

بحدا دو نفر  یکی توی فامیل یکی هم دوستم اینا خیلی گریه و زاری کردن و ناشکری کردن که چرا ناخواسته باردار شدن. جفتسون قبل از اینکه سقط کنن بچه‌هاشون سقط شد و درگیر کورتاژو... شدن و کلی مریضی.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقیده؟؟؟؟هر طرز فکری محترمه؟؟؟؟؟؟؟اون ابلهی که قتل ناموسی میکنه عقیده اش محترمه؟؟؟اون ابلهی که به زن ...

خانوم محترم تو مغزت از اول برای همین عقاید تربیت شده 

من که هیچی خدا هم از آسمون بیاد نمی تونه کاری کنه 

بحث کردن من با شما فقط و فقط حماقت من رو می رسونه 

به سلامت

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
دلتون بچه نمیخواد...پس چرا ازدواج کردید؟؟؟تشکیل خانواده دادید؟؟؟؟نمیدونستید با شروع زندگی زناشویی مم ...

مگه هر کی ازدواج می‌کنه باید حتما بچه دار بشه سه بار حامله شدم سقطش کردم چون تو ایران بچه دار شدن مساوی بدبختی کشیدن باید هر دفعه دنبال پوشک بگردی شیرخشک ثانیه به ثانیه هم گرون میشه هزینه  مهد مدرسه هم سر به فلک کشیده یه مشت معلم های عقده ی که چرت پرت به بچه ها یاد میدن من اگه کارهای مهاجرت کردند درست بشه اون وقت بچه دار میشم 

این تجربه رو دارم  خیلی سخت بود نه ماه عذاب شدید و افسردگی داشتم تا لحظه تولدش میخاستم سقطش کنم همه چی، رو امتحان کردم تا بمیره حتی تا چند ساعت بعد تولدش نگاهش هم نکردم 

و اما الان عاشقشممممم جونم به جونش بنده هر روز از خدا بخاطر کارهایی که کردم طلب بخشش میکنم باباش هم در حد جنون عاشقشه طوریه که وقتی بچم تب میکنه باباش حتی سرکار هم نمیره میشینه بالا سرش و عین بچه ها اشک میریزه

عزیزم معدرت میخام ک ا ن دو م بوده روشمون ولی سوراخ نبوده نمیدونم چطور باردار شدم من خودم عاشق بچه ام ...

نگراني هات طبیعیه ولی اینو باور داشته باش که اگر خدا توانش رو در شما نمی‌دید الان باردار نبودی 

عزیزم اولیتون چندوقتش بود باردار شدین خیلی سخت بود جنسیتشون فرق داره یکم میگی از شرایط بچه هات سخت ب ...

اولی۸ ماهه بود فهمیدم حامله م.یک سال و سه ماه فاصله دارن و هردو پسرن. به تمام معنا اذیت شدم مخصوصا هردو بازداریم پرخطر با قند و‌فشار و تیروید همراه بود و هردو زردی داشتن.دوتا سزارین پشت هم داشتم.فقط خدا کمک‌‌کرد الانم کوچیکن ولی خیلی شیرین و‌دوست داشتنی‌هستن خدا حفظشون کنه بزرگ‌میشن‌کم‌کم و‌این روزا و سختیاشم‌می گذره

سلام

من سومی رو به خواست خدا... باردار شدم.... دقیقا زمانهای ورشکستگی همسرم تو بورس بود......

نگم چه ملامت ها شنیدم و چه شب و روزهایی با غصه  سپری کردم و بچمو که سیزده هفته  شده بود نرفتم سقط.

دفعه ی دومی بود از زمان فهمیدن بارداری.... که شوهرم رسما خونه و منو ترک کرده بود... دقیق یادم نیست فکر کنم شب پنجم بود.... تو پیامها اینقدر ناراحتم کرد.... اونشب خونریزی افتادم.... دیگه گفتم خدا.... من تا الانش تحمل کردم... راضی نشدم بکشمش..... الان راضی به رضای تو هستم هرچه شد......

ولی خب خدا برام حفظش کرد... شکر خدا 

باور میکنی؟  الان شده عزیز دل همونایی که سرزنشم میکردن. 

همسرمم خیلی دوستش داره.. یکبار گفتم تو که میگفتی بندازش... شناسنامه نمیگیرم فلان..... برگشت با شرمندگی گفت... اشتباه کردم. 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم عجل لولیک الفرج《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن》

طبق شرایط خودم قطعا سقط

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

شکر خدا 

من دومی رو‌باردارم و قصد دارم دیگ بچه نیارم ولی اگ یه روزی سومی رو خدا بهم هدیه بده شکرش می‌کنم دیگ اولا قطعا خودمون سفته سخت رعایت نکردیم دوما لابد خدا خاسته دیگ